Seren Serengil'in hastalığı ne neden hamile kalamıyor?

Seren Serengil hamile mi? Canlı yayında göbeğini gösteren Seren Serengil hamile olduğu iddialarını yalanladı. Peki Seren Serengil'in hastalığı ne, neden hamile kalamıyor? Yanıtı Serengil'in kendisi verdi.

Seren Serengil'in hastalığı ne neden hamile kalamıyor?

Seren Serengil'in hafta sonu bir kadın doğum merkezi önünde çekilen fotoğrafları Seren Serengil hamile yorumlarına neden olmuştu. Hatta Seren Serengil hamile iddialarını bir adım öteye götürüp 2 aylık hamile olduğunu söyleyenler bile vardı. Peki Seren Serengil hamile mi? Yanıtı Serengil'in kendisi verdi. Serengil yorumculuğu yaptığı Star TV'de yayın Duymayan Kalmasın programında göbeğini göstererek hamile olduğu iddialarını yalanladı. 

SEREN SERENGİL BEBEK İÇİN TEDAVİYE BAŞLADI

Hamile olmadığını açıklayan Seren Serengil bebek sahibi olmak için tedavi gördüğünü açıkladı. Daha önce doğuma kısa süre kala bebeğini kaybeden Seren Serengil yayında çocuk sahibi olmayı çok istediğini yineledi.

SEREN SERENGİL'İN HASTALIĞI NE NEDEN ÇOCUK SAHİBİ OLAMIYOR?

Peki Seren Serengil'in hastalığı ne neden çocuk sahibi olamıyor? Bu soruya da Serengil programında yanıt verdi. Kendisinde kan pıhtılaşması sorunu olduğunu anlatan Serengil, "Hamile kalmamla ilgili bir sorun yok. Ben hamile kalabiliyorum. Ancak kan pıhtılaşması olduğu için en fazla 5.5 ay sonra kaybediyorum" dedi. 

Yorumlar