Sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

İlişkilerin inişli çıkışlı bir ritmi var. Her güzel şey gibi çok güzel giden ilişkiniz birgün sonlanabilir. Böyle bir durumda ne yapacağınızı bilmiyor musunuz?

Sevgiliden ayrıldıktan sonra yapılması gerekenler nelerdir?

 

Her güzel şey gibi bazı ilişkiler de son bulabilir... 

Tabikide o kişinin yokluğuna alışmak biraz da olsa zaman alabilir fakat olacakla öleceğe çağre yok! Bizde de sizin için çözüm tükenmedi... Bu durumda kendinizi evlere odalara kapatıp günlerce aylarca ağlayarak vakit kaybetmek yerine sizin için bir kaç önerimiz olacak. 

Terkedilen tarafsanız karalara bağlayıp hemen özgüveninizi yitirmeyin!

Özellikle tertk edilen tarafsanız, genellikle ilk yapılan yanlış olan karalara bağlayıp. 'Benim şunum eksik bunum yok, ben nerde hata yaptım' gibi sorular sorup özgüven eksikliğine bürünmek yerine kendinizi yetiştirin! Sizi terk edip giden kişi ilişkinizde yaşadığınız uyumsuzluk yüzünden gitmiştir. Unutmamanız gereken önemlş nokta ise bu dünyada ilk defa terk edilen kişi siz değilsiniz Angelina Jolie bile aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz.

biten ilişkinin ardından yapılması gerekenler nelerdir

Hobilerde hayat bulma zamanı!

Unuttuğunuz belkide uzun zamandır yapmadığınız hobileri düşünüp hayat verin sevdiğiniz şeyleri fakat uzun zamandır yapmadığınızı düşündüğünüz hobilere verin kendinizi. Tabikide kolay bir dönem olmayacak sizin için sonuçta bir süredir beraber yaşadığınız alışkanlıklarınız var fakat bir düşünsenize kendinizi eve hapsedip dünyayı başınıza yıkmak yerine hayattan zevk alacağınız hobilere yeltenin!

sevgiliden ayrılınca yapılması gerekenler

Spor hayatınızın her köşesinde olmalı!

Evde oturup bunalıma gireceğim diye bol kalorili yiyecekler tüketip düşünüp düşünüp kurmak yerine spora başlayın! Hem üzerinizden kötü enerjinizi atın hemde kalori alıp kilo alıp daha da çirkinleşmek yerine fit bir görünüm elde edip aynaya her defasında baktığınızda kendinizi iyi hissedin! Spor hayatınızın her köşesinde olmalı ne olursa olsun size her konuda iyi gelebilecek yöntemlerden biride spordur!

 

biten ilişkinin ardından yapılması gerekenler

Şimdi arkadaşlarla yeniden sosyalleşme zamanı!

Ne yazık ki yaşadığınız ilişki yüzünden arkadaşlarınızla kopardığınız bağları bu dönemde yeniden toparlamanız gerekmektedir. Ne yazık ki ilişkilerde yaşanan sık hatalardan biride kıskançlık yüzünden sevgiliniz için vazgeçtiğiniz arkadaşlarınız biten ilişkinizin ardından sizinle eski diyaloğu kurmak istemeyecektir ama bu durumu değiştirmek de sizin elinizde. Burdan çıkarmanız gereken en önemli özellik kimse için kimseden vazgeçmemek! Sevgiliniz bir gün gider ama arkadaş her daim kalıcıdır. Bu dönemlerde size en iyi gelecek şeylerden bir tanesi de arkadaşlarla sık sık bir araya gelmek olacaktır.

sevgiliden ayrılınca yapılması gerekenler nelerdir

Yorumlar