Sevgililer Günü’nde kalbiniz kırılmasın

PSC Türkiye, özel paketleme sistemiyle Sevgililer Günü’nde tüm sevenlere güvenli gönderi sağlıyor. Dilediğiniz hediyeyi seçip herşeyi her yere gönderebilirsiniz!

Sevgililer Günü’nde kalbiniz kırılmasın

Sevgililer günü için alınan ufak bir cam kalpten, büyük boyutlardaki elektronik eşyaya kadar tüm gönderileri içi hava dolu paketleme sitemi ile alıcıya teslim eden PSC Türkiye, bu özel sistemi ile uzaktaki sevgiliye aşkı göndermenin en kolay ve güvenli yolunu sunuyor. PSC Türkiye’nin özel paketleme sistemi ile i sevgililer “Acaba seçtiğim hediye kırılır ya da zarar görür mü?” kaygısı olmadan diledikleri hediyeyi seçip herşeyi her yere gönderebiliyorlar.  

 PSC Türkiye paketleri her türlü darbeye dayanıklı

Daha önce hiçbir gönderi firmasının sunmadığı özel paketleme hizmeti sunarak sektörde bir İLK olan ve fark yaratan PSC Türkiye’nin paketlediği gönderiler her türlü darbeye dayanıklı. PSC Türkiye tarafından paketlenen gönderiler 20 metreden yere düşse, darbe alsa bile koruyucu paketleme teknik ve teknolojileri kullanılarak özel paketleme yapıldığı için gönderiler hiç bir zarar görmeden yurtiçi, yurtdışı istenilen her noktaya emniyetle ve özenle gönderiliyor. Üstelik PSC telefonla adresten gönderiyi alarak hızlı ve güvenli şekilde istenilen yere ulaştırıyor.

 PSC Türkiye’nin bu özel paketleme ve gönderi sisteminden yararlanmak için Türkiye’nin her yerinden  444 8 700 nolu telefonu aramak  yeterli oluyor.

Yorumlar