'Shopamani Smart Shopping Days' İstinyepark'ta

Lokasyon bazlı duyuru platformu, alışveriş ve loyalty uygulaması Shopamani, “Smart Shopping Days” etkinliğinin yeni etabını 20-25 Aralık tarihlerinde, İstinyePark’ta düzenleyecek.

'Shopamani Smart Shopping Days' İstinyepark'ta

'Smart Shopping Days', yılbaşı alışverişinin tatlı telaşına keyif ve heyecan katacak, harcarken kazandıracak. Etkinlik süresince, akıllı telefonlarındaki Shopamani uygulamasını kullanarak en çok puan toplayan 4 kişi, 4 büyük ödülden birini kazanacak. Birinciyi Ece Sükan ile unutulmayacak bir alışveriş keyfi ve Que, Divarese ve Fabrika mağazalarında geçerli 2.000 TL hediye çeki bekliyor.

En çok puan toplayan diğer 3 kişiye ise birbirinden güzel ödüller var:

- Voyage Belek Golf & Spa Resort’da 2 kişi 4 gece, her şey dahil rüya gibi bir tatil

- Tatil.com’dan Uludağ MonteBaia Otel'de 2 kişi 3 gece tam pansiyon kış rüyası

- playGo Wireless Audio System – Bilgisayarınızdan müzik dinlemenin en keyifli yolu. Amerika’dan sonra ilk defa Türkiye’de!

Puan toplamak için uygulamadaki tüm fonksiyonları mümkün olabildiğince çok kullanmak ve Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanarak alışveriş yapmak gerekiyor. Etkinliğe katılmak için gereken Shopamani uygulaması, iPhone App Store ve Android Market’den ücretsiz indirilebiliyor.

Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanmak için Shopamani üyelerinin telefonları ile uygulamayı kullanarak kampanyayı düzenleyen markanın QR kodunu taramaları yeterli. Bu işlem sonucunda telefona o markanın kampanya kupası yükleniyor. Üyeler, mağazanın kasasındaki personele telefonlarındaki marka kupasını göstererek kampanyadan yararlanabiliyorlar. Etkinliğe katılanlar Shopamani’ye özel kampanyalardan yararlanmanın yanı sıra, QR kodlarda gizli yüzlerce sürpriz hediyelerden de kazanma şansına sahip olacaklar. Üstelik kazandıkları hediyeleri kendileri alabilecekleri gibi telefonları üzerinden arkadaşlarına hediye edebilecek ya da bir başka hediye sahibi ile değiştirebilecekler. Shopamani’ye özel kampanyaların sosyal medyada paylaşımı, arkadaşları davet etme, hediye gönderimi ve alışveriş yapmak, en çok Shopamani puanı kazandıran işlemler olarak öne çıkıyor.

Markaların QR kodları etkinlik boyunca hem İstinyePark’daki Shopamani standından, hem katılan markaların kendi mağaza vitrinlerinden, hem de mağazalarda bulunacak Smart Shopping Days flyer’larından taranabilecek. Ayrıca, tüm QR kodlar Facebook’ta Shopamani sayfasında da yer alacak. Böylece üyeler bilgisayar ekranlarından da ilgilendikleri kampanyaların QR kodlarını tarayarak etkinliğe hazır olarak gidebilecekler.

Etkinlige çok özel kampanyalar ve yüzlerce hediye ile katılan markalar Adidas, Banana Republic, Bellamom, Big Plate, Bun Design, Desa, DKNY Jeans, Finspor, Foot Locker, Fred Perry, Gap, babyGap & Gap KIDS, Joker, L’Occitane, Marks & Spencer, Network, Nike, Molton Brown, Punto, SandaSPA, Samsonite, Sephora, Sisley, Stefanel, Toyzz Shop, Benetton, Vepa62, Benefit, Caffe Nero, Cocoas Chocola, Juno, Koton, McDonalds, Tike, Vox, Yoort.

Yorumlar