Sibel Can bunu her zaman yapıyor

Sibel Can'ın son albümü Seyyah için çektirdiği fotoğraflar eleştiri konusu oldu. Sanatçının fotoğrafçısı ise bakın konuya nasıl açıklık getirdi

Sibel Can bunu her zaman yapıyor

Sibel Can'ın son albümü 'Seyyah' için çektirdiği fotoğraflar eleştiri konusu oldu.

Ünlü şarkıcı bugüne kadar her albüm öncesi zayıflamak için yaptığı 'Lahana diyeti', 'Puan diyeti', 'Kabak çorbası diyeti', 'Somon diyeti" 'Kimo diyeti', 'Elma sirkesi diyeti', 'Mometentum diyeti' yerine bu kez "photoshop diyeti yaptığı iddia edilirken, neden zayıflayamadığı da anlaşıldı. Akşam yemeğini hafif öğünlerle geçirmesi gereken Sibel Can'ın gecenin bir vakti İskender krizine girdiği anlaşıldı.

Beykoz konaklarındaki evinin yakınlarında bulunan ünlü bir kebapçıdan eti bol, soslu ve tereyağlı İskender sipariş ettiği ortaya çıktı. Bir porsiyon iskender kebap, pidesi üzerine ilave edilen sos ve tereyağıyla 1000 kaloriyi bulabiliyor. Bu da Sibel Can"ın, İskender krizine girdiğinde aldığı kaloriyi yakması için 1,5 saat koşması gerektiği anlamına geliyor.

MARİFET 150 BİN EUROLUK MAKİNEDEYMİŞ!

Sıkı bir zayıflama programı yerine photoshop yöntemiyle 10 kilo birden inceldiği yönündeki dedikodulara Sibel Can'ın albüm fotoğraflarını çeken ünlü fotoğrafçı Zeynel Abidin Ağgül açıklık getirdi. Ağgül şöyle konuştu:

"Photoshop kullansan da kullanmasan da karşındaki kadının bir ışığı, enerjisi, starlığı yoksa photoshopun ağa babasını kullan yine bir şey olmuyor. Sibel Can'ın bir yerde yürürken sadece sırtından görün onun star olduğunu alımlı bir kadın olduğunu anlarsınız. Kıskandıkları için böyle konuşuyorlar. O kadar kilolu değil. Gazatcilerin daha düzgün açılardan çekmeleri gerekiyor. Benim lensleriyle birlikte makinem 150 bin Euro. Muhabirler ise 1000 dolarlık fotoğraf makinesiyle ünlüleri çekiyor. Karşısındaki kişinin boyuna, posuna ne olduğuna göre özel lensler kullanılmalı."

Yorumlar