Siyah noktalar nasıl geçer? Siyah noktalardan kurtulmak için hangi yöntemler uygulanmalıdır?

Güzelliği gölgeleyen her kadının takıntılı ve hassas olduğu konulardan biriside siyah noktadır. Siyah noktalarınızdan kurtulmak için bu yöntemleri uygulayın.

Siyah noktalar nasıl geçer? Siyah noktalardan kurtulmak için hangi yöntemler uygulanmalıdır?

Genellikle burun civarında ve üst yanakta sıklıkla görülen siyah noktalardan sonsuza kadar kurtulmak hepimizin belkide en büyük hayalidir. Her ne kadar siyah noktaların önünü tamamen kesemek bile önlemini alıp görünümünü bir tık söndürebiliriz. İşte sizler için hazırladığımız siyah noktalardan kurtulmak için hazırladığımız yöntemler...

1) Yulaf unu maskesi;

Yaklaşık bir yemek kaşığı kadar yulaf ununun içerisine yarım kahve fincanı kadar su ekleyin ve pişirin. Un kıvamına gelene kadar ılık olana kadar bekleyip, siyah noktalarınızımn olduğu bölgeye uygulayın ve kurumasını bekleyin daha sonra yüzünüzü yıkayın.

2) Aspirin ve karbonat maskesi;

Bu maske hem sivilceler için hem de siyah noktalar için oldukça etkili bir maskedir. Bir adet aspirini kırın ve kıvamını alacak kadar su ekleyin daha sonra karışımı yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin 2 dk sonra yüzünüzü durulayın.

3) Bal maskesi;

Cilde uygulandığında oldukça etkili bir maske daha! Bal maskesi bal cilidinizin parlamasının yanında nemlendirici özelliğide bulunmaktadır. Balı yüzünüze sürün ve kurumasını bekleyin 15 dk sonra yüzünüzü durulayabilirsiniz.

4) Limon suyu ve yoğurt maskesi;

Bir limonu sıkın ve bir kaseye ekleyin, ardından üzerine bir kase yoğurt ile karıştırın. Bu karışımı yüzünüze uygulayın 15 dk kadar bekleyip yüzünüzü durulayın.

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar