Sony'den sevgililer gününe özel!

Sony, Sevgililer Günü’ne özel olarak çeşitli sürprizlerle dolu kampanyalar sunuyor. Başta sevgililer olmak üzere tüm sevdiklerine özel armağanlar sunmak isteyenler için Sony’nin geniş yelpazedeki ve özel kampanyalı ürünleri çok ideal.

Sony'den sevgililer gününe özel!

14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevdiklerini, hediyelerle mutlu etmek isteyenler Sony’ye koşuyor. Sony hediyeler dünyasında, Sony’nin renkli tasarım, harika ses ve eğlence özelliklerine sahip Walkman’i, Walkman® NWZ-E460, dijital fotoğraf çerçevesi hediyeli Handycam DCR-SX65 video kamera,Full HD video çekmeyi eğlenceli hale getiren Handycam’ler, dijital fotoğraf çerçeveleri, Cinebonus sinemalarında geçerli bir çift 3D film bileti hediyeliCyber-shot™ T110 dijital fotoğraf makinesi, katlanabilir tasarımlı veQuick Touch teknolojili Sony Tablet P, PlayStation®3 ve Move hareket kumandası ile eşsiz dans deneyiminioturma odalarına getiren DanceStar™ Party oyununa kadar pek çok seçenek bulmak mümkün.

Renkli tasarım, harika ses ve eğlenceli özellikler Walkman® NWZ-E460’da

Video özellikli Walkman® dünyasına renkli bir giriş yapmanızı sağlayacak NWZ-E460 serisinin sunduğu ses de en az görünümü kadar güzel.

Yeni EX kulaklıkların yanı sıra Clear Audio Technologies (Clear Bass, Clear Stereo ve sıkıştırılmış ses dosyalarının kalitesini geliştirmek üzere DSEE (Digital Sound Enhancement Engine)) ile yüksek kaliteli Walkman® sesini garantiliyor. 50 saat dinleme6 / 10 saat video7 izleme imkanı sunan cömert pil ömrü, uzun uçuşlarda, her gün ev ile iş arasında gidip gelirken veya yapacağınız hafta sonu kaçamaklarında ihtiyacınız olan dayanıklılığı sağlıyor.

Sony Handycam DCR-SX65 model video kameralar, dijital çerçeve hediyeli

15 Şubat’a kadar geçerli olan özel Sevgililer Günü kampanyası kapsamında Sony DCR-SX65 4GB dahili belleğe sahip SD Video Kamera alanlara, 135 TL değerindeki dijital fotoğraf çerçevesi hediye ediliyor. Sony SX65, Carl Zeiss 60x optik zumu ve ultra güçlü 70x genişletilmiş zumu, 7,5 inç LCD ekranı ve en iyi sonuçlar için video kamera ayarlarını otomatik olarak gerçekleştiren iAUTO modu ile çok ayrıcalıklı. 

Full HD video çekmek ve izlemeyi kolay ve eğlenceli hale getiren Handycam’ler

Sony HDR-PJ10E Full HD Flash Bellekli video kamera, 16 GB dahili hafızanın yanı sıra 30x optik olmak üzere çok güçlü bir güçlü zum ve dahili projektöre de sahip. 6,5 saate kadar 1920x1080/50p çözünürlükte Full HD AVCHD video kaydı yapabiliyor. Exmor R™ CMOS görüntü sensörü ile düşük ışıkta çok yüksek kaliteli çekim imkanı tanıyor. Dahili projektörü sayesinde videolarınızı herhangi uygun bir zemine yansıtarak, sevdiklerinizle birlikte keyfini çıkarma olanağı sunuyor. Geniş açılı objektif, fotoğrafa daha fazlasını sığdırırken, 3.3 megapiksellik son derece net ve büyük fotoğraflar elde edilmesini sağlıyor. 3 inç (7,5 cm) geniş dokunmatik LCD ekran, Entegre USB kablosu ve gömülü PMB yazılımı, Akıllı otomatik sahne seçimi özellikleri ile de çok ayrıcalıklı.

Sony dijital fotoğraf çerçeveleri mükemmel bir sevgililer günü hediyesi

Sony DPF-70A/B, S-Frame dijital çerçeve modeli, 17,8 cm (7 inç) WQVGA geniş (16:10) LCD - LED arka ışıklı parlak panel dijital fotoğraflarınızı net bir biçimde görüntülemenizi sağlıyor. Çok çeşitli slayt gösterisi görüntüleme modları ile fotoğraf ve videolarınıza heyecan katmanıza olanak tanıyor. Akıllı sensör, portre veya manzara çerçevesi konumlarında görüntüleri 'döndürerek’ doğru izleme yönünü yakalıyor. Mini USB konnektörü aracılığıyla yazıcıya veya görüntü aktarımı için PC’ye doğrudan bağlanabiliyor. Ayrıca, Memory Stick™, Memory Stick Duo™, MMC ve SD (SDHC) olmak üzere çoklu kart yuvasına da sahip.

Cyber-shot™ T110 alana, 3D film bileti hediye

Sony Cyber-shot™ T110 model dijital fotoğraf makinesi, 16.1 Megapiksel çözünürlük ile son derecede kaliteli çekimler yapıyor. Tek tuşla MPEG4 formatında 720p yüksek kalitede akıcı HD video çekimi imkanı sunuyor. T110, Carl-Zeiss Lens, 25mm Geniş Açılı Objektif, 4x Optik Zum ve 3 inç LCD ekran ile de çok ayrıcalıklı bir model. Sevgililer Günü kampanyası kapsamında kompakt ve kullanımı kolay Sony Cyber-shot™ T110 model dijital fotoğraf makinesi alanlar, Cinebonus sinemalarında geçerli bir çift 3D film bileti de kazanıyor. Kampanya Şubat sonuna kadar geçerli.

Tüm Sony yeniliklerini birleştiren bir diğer tablet modeli: Sony Tablet P

Sony Tablet P’nin katlanabilir tasarımı, özellikle tabletini sürekli yanında taşıyanlar için büyük kolaylık sağlıyor. Sony’nin eşsiz Quick Touch teknolojisi sayesinde kullanıcılar kolay ve hızlı dokunmatik ekran geçişleri yapabilirken, Quick View teknolojisi sayesinde internette daha hızlı dolaşmanın keyfini çıkarıyor. Tablet P de Tablet S gibi PlayStation® Sertifikalı ve bu sayede kullanıcılar kendilerini yüksek kaliteli ilk nesil PlayStation® oyunlarının içinde bulabiliyor. Tüm bu ayrıcalıklı özellikleri ile Sony Tablet P, dışarıda da multimedya eğlence deneyimlerinden vazgeçemeyen, teknolojik çiftler için çok ideal bir hediye alternatifi oluyor.

DanceStar™ Party ile eğlenceli ve hareketli bir 14 Şubat’a hazır olun

Sony, tüm oyun ve danssever çiftlere, Sevgililer Günü için çok ideal bir oyun olan DanceStar™ Party’yi öneriyor. Eksiksiz dans deneyimini PlayStation®3 ve Move hareket kumandası ile oturma odalarına getiren DanceStar™ Party, Lady Gaga’dan Elton John’a, Macarena’dan We No Speak Americano’ya çok geniş repertuarı ile evde partilemenin yeni boyutu oluyor. DanceStar™ Party, 160’ı aşkın dans hareketi, 40 güncel ve klasik parça ile oyuncuları eğlendirirken forma da sokuyor. Çiftler, ayrıca, kendi dans kliplerini kaydedip, Facebook’da sevdikleri ile de paylaşabiliyor.

Yorumlar