Süper seksi dudakların sırrı diş fırçası desek?

Daha dolgun dudaklar için risk içeren estetik operasyonlara ihtiyacınız yok. Dudağınızın potansiyelini tam olarak göstermek için birkaç taktiğimiz var.

Süper seksi dudakların sırrı diş fırçası desek?

Islak bir diş fırçasıyla dudaklarınızı fırçalayın. Bu üstteki ölü deriyi en kolay şekilde atmanızı ve kan dolaşımını hızlandırarak daha dolgun görünmesini sağlar. Hatta dişlerinizi fırçaladıktan sonra da dudaklarınızın daha kalın göründüğünün farkında mısınız?

Dudak kalemi kullanmayı bir alışkanlık haline getirin. Sadece dudak çevrenizi belirginleştirerek ruja bile ihtiyaç duymadan muhteşem görünebilirsiniz. Dışarı taşmasını engellemek için ucu yeni açılmış bir kalem kullanın.

Rujunuzu ya da parlatınızı sürmeye alt dudaktan başlayın. Başlangıç noktasını tam olarak belirlemek için dudak kalemiyle alt dudağınızın tam ortasına bir çizgi çekebilirsiniz. Rujun kalıcılığını ve etkisini arttırmak için parmağınızla dağıtarak yedirin.

Farkı fark ettiniz mi?

Daha dolgun bir görüntü için alt dudağınızın hemen ortasına hafifçe fondöten sürebilir ve daha açık renkli bir parlatıcıyla bu bölgeyi ön plana çıkarabilirsiniz. Açık renklerin dudağınızı daha kalın gösterdiğini unutmayın.

Yorumlar