Terazi burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 15-21 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Terazi burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Terazi burcunu bu hafta neler bekliyor? Terazi burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Terazi burcunu, aşk hayatınız ve eğlence hayatınız sizin elinizde siz isterseniz yer yerinden oynar! İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Terazi burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Haftaya ev konularına veya ailenize dayalı işlerinizde tamamlamanız gereken işlerinizle başlayabilirsiniz sevgili Terazi ve yükselen Teraziler. Siz olayları kontrol etmeye çalıştıkça, zorlanmalar oluşabilir. Sosyal ortamlarda aşkı ve eğlenceyi arttırabilirsiniz. 

Salı günü aile hayatınızda güçlü ve dönüştürücü etkinizi maddi konularla destekleyeceğiniz bir dönem. Parasal kazançlarınız ailenizin sizi dinlemesine, sizin söylediklerinizi uygulamasına neden olabilir. Sevdikleriniz üzerinde güçlü etkiler bırakacaksınız.

Çarşamba günü Oğlak burcunda bir yeniay gerçekleşecek. Ev veya aile ortamlarınızda oluşan yeniayla beraber evinizle ilgili yeni düzenlemeleri ve kararları hayatınıza sokabilirsiniz. Ev alım, satım, kiralama gibi işlerinizi rahatlıkla halledebilirsiniz.

Perşembe günü itibarıyla evliyseniz, duygusal hayatınız açısından hareketli bir döneme giriyorsunuz. Sevdiğiniz insanla hayatı daha fazla paylaşmak isteyecek, daha çok dış ortamlarda vakit geçireceksiniz. Bekârsanız ve aşkı arıyorsanız bugünden sonra aşk, hayatınızda yer alabilir.

Cumartesi günü Güneş’in Kova burcuna geçmesiyle beraber 1 ay boyunca kimliğinizi, aşk hayatınızda, özel yaşantınızda veya çocuklarınızla ilgili oluşumlarda göstermeye başlayacaksınız. Aktiviteler, sportif faaliyetlerde özgür ve rahat bir şekilde kendinizi gösterebilirsiniz. Hayatınız renkleniyor.''

Yorumlar