Tırnaklardaki sarı lekeler nasıl çıkarılır diş macunu yöntemini deneyin!

Tırnaklarda sürekli oje sürmenin yarattığı sarı lekelerden kurtulmanın basit bir yolu var. Güzellik bloggerı Talonted Lex diş macunu yöntemini anlattı.

Tırnaklardaki sarı lekeler nasıl çıkarılır diş macunu yöntemini deneyin!

Talonted Lex, sosyal medyanın ünlü güzellik bloggerlarından biri. Tırnak bakımı ve nail art konularında uzman olan Talonted Lex kendisine sürekli sorulan 'tırnakların nasıl bu kadar beyaz?' sorusuna sırrını açıklayarak yanıt verdi.

Talonted Lex'in beyaz tırnaklarının sırrı banyomuzun vazgeçilmezi diş macununda gizli. 

'Tırnak Bakımı İpuçları ve Çivilerinizi Büyütmek için Yapılan Püf Noktalar' adlı yazısında Lex, diş macunu mucizesini anlattı. 

"Tırnaklarınızda bazı lekeleriniz varsa çok kolay bir çözüm var: Ojesiz temiz tırnaklarınızı diş macunu ile kaplayın, 10 dakika bekletin ve bir tırnak fırçasıyla fırçalayın. İşte mükemmel tırnaklar."

PEKİ DİŞ MACUNUYLA TIRNAK TEMİZLEMEK DOĞRU MU?

Rimmel London'ın tırnak bakımı uzmanı Adam Slee, tırnakları diş macunuyla beyazlatmanın iyi mi yoksa kötü bir fikir olup olmadığını yorumladı. "Tırnakları beyazlatmak için diş macunu kimyasallar nedeniyle bazen iyi bir fikir de olmayabilir. Limon suyu da daha doğal ve iyi bir seçenek olabilir" diye konuştu. 

Yorumlar