Türkiye Ermeni asıllı yıldızı öfkelendirdi

Ünlü Ermeni asıllı Amerikalı model ve talk şov yıldızı Kim Kardashian, Türkiye'ye öfke saçtı.

Türkiye Ermeni asıllı yıldızı öfkelendirdi

Ünlü Ermeni asıllı Amerikalı model ve talk şov yıldızı Kim Kardashian, Cosmopolitan Amerika için verdiği pozların Türkiye'deki Cosmopolitan dergisinde de kullanılmasına öfkelendi.

Türkiye karşıtı tutumlarıyla da tanınan ve daha önce Ermeni soykırımı iddialarının tanınması için internet üzerinden imza kampanyaları düzenleyen balık etli ünlü yıldız, sadece ABD'de yayınlanan Cosmopolitan dergisinin Nisan sayısı için verdiğini söylediği pozların Cosmo Türkiye'ye kapak olacağını bilmediğini iddia ederek bundan çok mutsuz olduğunu söyledi.

Kardashian , Cosmo yetkililerinin fotoğrafların hangi ülkelerde yayınlanacağını kendisine tek tek saydığını ancak bunların arasında Türkiye'nin bulunmadığını ileri sürdü.

Ermeni asıllı yıldızın Cosmo Türkiye'nin bu ayki yani Nisan sayısına kapak olması, Ermeni soykırımının iddialarının anıldığı 24 Nisan'a da denk geldiği için ABD'deki Ermenilerin de tepkisini çekti.

ABD'deki Ermeni lobisinin önde gelen isimlerinden ve süper avukat olarak da tanınan Avukat Mark Geragos, Kardashian'ın Cosmo Türkiye'nin Nisan sayısına kapak olmasından dolayı ABD'deki dergi yönetimini protesto etti.

Geragos, ünlü yıldızın hem de 24 Nisan'a da denk gelen bir ayda bir Türk dergisine kapak olmasının Ermeni toplumunun yaralarına tuz bastığını iddia etti.

Yorumlar