Ufak Tefek Cinayetler 11. bölüm tüyoları Merve'nin evini kim aldı?

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümü bu akşam saat 20.00'de Star TV'de. Peki Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümde Merve'nin evini kim aldı? İşte merak edilen sorular..

Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Geçen hafta yayınlanmayan Ufak Tefek Cinayetler'in son bölümünde heyecan dorukta. Ufak Tefek Cinayetler'in yayınlanan son bölümünde Serhan gözaltına alınmış ve dizide tansiyon yükselmişti. Ufak Tefek Cinayetler 11. bölümde ise yayınlanan fragman ve öz izleme videolarına göre Serhan tutuklanıyor. Bir yandan borçlular bir yandan da hapishane hayatı Serhan'a zor gelecek. Serhan'ın imdadına da yasak aşkı Oya yetişecek. Hapishane'de kendini zor günlerin beklediğinin farkında olan Serhan işe çareyi herkesin hayran olduğu evini satışa çıkarmakta buldu. Bu sayede Serhan borçlarını ödeyerek alacağı cezayı azaltmayı hedefleyecek.

MERVE'NİN EVİNİ KİM ALDI?

Ufak Tefek Cinayetler'in 11. bölümünde asıl merak edilen soru Merve'nin evini kimin aldığı? Sosyal medya Merve'nin evini kimin aldığı sorusuna yanıt ararken elmaelma.com olarak biz de evi satın alma potansiyeli olanları ve nedenlerini sizler için derledik.

PELİN: Merve'nin evini alabilecek isimler arasında ilk akla gelen Pelin. Bunun nedeni ise Pelin'in sürekli Merve'nin yerine geçme hırsı aynı zamanda zengin oluşu. Pelin grubun diğer üyeleri aksine babasının mirasını kullanan bir kadın. Kocası Taylan'ın değil, kendi ailesinin malvarlığını kullanarak Merve'nin evini satın alması çok kolay. 

BURCU: Ufak Tefek Cinayetler'in geçen bölümlerinde Sarmaşık'tan ev almak için kolları sıvayan ancak Merve'nin engellemeleri sonucu başarısız olan Burcu hırsla evin talibi olmaya aday. Ancak Burcu'nun maddi gücü Merve'nin evini almaya yeterli değil. Sevgilisi Mehmet için de aynı durum geçerli. Çünkü Mehmet yatırımlarını Serhan'ın şirketinde değerlendiren bir isimdi. Serhan'ın battığı ortaya çıkınca Mehmet için de işler karışmış olacak. Dolayısıyla Merve'nin evini satın alabilecek güçte olamayacak. 

ARZU: Ufak Tefek Cinayetler'in 11. bölümünün sürprizi Arzu olabilir. Kendi halinde bir ev hanımı iken iş dünyasına girmesiyle kendine olan güvenini kazanan Arzu, Serhan'ın batan şirketinin müşterilerini yeni bir şirkette toplamak için atılım yapacak. Bunu Arzu'nun Serhan'ı kurtarmak için mi yoksa farklı hesaplarla mı yaptığı dizinin ilerleyen bölümlerinde kendini gösterecek. Eğer Arzu Serhan'ı korumak için harekete geçtiyse, Merve'nin evini satın almak için de bir yol bulmuş olabilir. Ancak Merve'nin kendi birikimleriyle böyle bir evi alması mümkün değil. Fakat büyük sürprizler olabilir. 

OYA: Sarmaşık'ın kendi halinde dokturu Oya da Merve'nin evini satın alabilecekler arasında. Daha önce sürpriz bir hamleyle oturduğu evi satın alan Oya, Serhan'a yardım etmek için böyle bir hamle yapabilir. 

SOSYAL MEDYA'DA ÇIKAN 5'NCİ İSİM

Ufak Tefek Cinayetler'in sosyal medya hesaplarından yapılan anketlerde Oya, Pelin, Arzu ve Burcu isimlerinin dışında beşinci bir isim daha konuşuluyor. O da Edip! Dizinin sosyal medya takipçileri Edip'in Merve'nin evini satın alarak 1996 yılında olanların intikamını alabileceğini konuşuyor. 

Yorumlar