Ütü yapmak artık çok konforlu

Bu teknolojiyle gücünüz her şeye yeter. Siemens Ev Aletleri’nin yeni XTRM serisi ile ütü yapmak artık çok konforlu keyfi evinizde.

Ütü yapmak artık çok konforlu

Küçük ev aletlerinde teknolojiyi estetik tasarımla bir araya getiren Siemens küçük ev aletlerinde de farklı modelleri ile seçme özgürlüğünü doyasıya yaşatmaya devam ediyor. Siemens Ev Aletleri’nin yeni küçük ev aletleri ailesi ,üstün güç ve performansa sahip olan  XTRM serisini süpürgelerden sonraTS20XTRM buhar kazanlı ütü, 3000 watt gücü ile rakipsiz olan TS11XTRM buharlı ütü ve TN10100 ütü masası ile tamamlıyor. Estetik tasarım, güçlü performans ve ergonomi ile konforu bir araya getiren yeni XTRM serisi, Siemens ileri teknolojisi ile yenilikçi anlayışını temsil ediyor. Her şeyin en iyisini düşünen kadınlar için en akıllı seçenekleri yeni küçük ev aletleri serisi ile yine Siemens sunuyor.

Siemens TS20XTRM ile ütüde konfor dönemi başlıyor

Siemens TS20XTRM buhar istasyonu 2900 vat bağlantı değeri ile ütünün kısa bir süre içinde kullanıma hazır hale gelmesini sağlıyor ve üstün performansıyla zamandan tasarruf sağlıyor. XTRM fonksiyonu ile buhar kumaşın yüzde 200* derinine işliyor ve katlı çamaşırlarınızı bile tek seferde rahatça ütülemenizi sağlıyor. Dakikada 200 gr buhar fonksiyonu, inatçı kırışıklıklar için üç kere yoğun buhar veriyor. Titanium- Glissée taban her türlü kumaş üzerinde parlama yapmadan rahatça kayarak hareket ediyor ve ütünün kısa sürede ve kolayca yapılmasını sağlıyor. “Eco” düğmesi ile ise ütü sırasında yüzde 25 oranında enerji tasarrufu elde ediliyor.

*Siemens TB11308 modeli ile karşılaştırıldığında

Siemens TS20XTRM buhar istasyonu, 5 bar buhar basınç performansı ile yüksek ve yoğun buhar çıkışı sağlıyor. Böylede 2 saate kadar kesintisiz ütü yapılabiliyor. calc’n clean özelliği sayesinde su tankındaki kireç birikintileri anti- kireç kapağı açılarak temizlenebiliyor. Böylece ütünüzüm kullanım ömrü uzuyor.

Hızlı ütüleme için geliştirilmiş “advanced steam” özelliğinin yanı sıra Siemens TS20XTRM buhar istasyonu buharlı ve kuru ütüleme seçenekleri ile her türlü kumaşa uyum gösteriyor. Ütünün konulduğu tablet ister su tankının üzerine, ister ütü tahtasının üzerine kolayca yerleştirilebiliyor. Isıyı iletmeyen özel tablet sayesinde her ütü yapışınızda ütünüzü su tankı üzerine yerleştirmek yerine dilediğiniz yere koyacağınız  tablet ile kolunuz yorulmadan kolayca ütüleme yapabiliyorsunuz.“ Siemens’in yeni buhar istasyonu aynı zamanda özel güvenlik sistemi ile üst düzeyde güvenlik sağlıyor.

Bir buharlı ütüden beklenen her şey Siemens TS11XTRM’de

Siemens TS11XTRM buharlı ütü Titanium- Glissée tabanı sayesinde mükemmel kayganlık; üç aşamalı buhar düzeni ve özel buhar kanalları ile ideal bir buhar dağılımı sağlıyor. Dakikada 70 gram buhar çıkış performansı, şok buhar çıkışı ile dakikada 200 grama çıkabiliyor Ayarlanabilir buhar miktarı ve kademesiz ısı ayarı bulunan ütü, belli bir süre hareketsiz bırakıldığında elektriği kesip kendiliğinden kapanarak üst düzeyde güvenlik sağlıyor.

Kendi kendini temizleme fonksiyonu, “cal’c clean” sistemi, entegre anti kireç kartuşu ve kireç arındırma solüsyonu olmak üzere 4AntiCalc özelliği ütünün kireçten 4 kat daha fazla temizlenmesine olanak tanıyor. Tutma yerinde ve ısı ayar düğmesinde yumuşak temas hissi veren “soft touch” malzeme, 2.5 metre uzunluğundaki kablo konfor ve kullanım kolaylığı sunuyor. Damlama emniyeti, buharlı ve kuru ütüleme seçenekleri ile nemlendirici sprey düzeyi, hem konforu hem de ütü performansını artıran diğer özellikler.

Ütü masasına önem verenler için

Siemens XTRM serisinin özel tasarımlı ve benzersiz teknolojik üstünlüklere sahip TN10100 ütü masasının en önemli özelliklerinden birini buhar emiş fonksiyonu oluşturuyor. Bu fonksiyon ile diğer ütü masalarından farklı olarak buhar ütü masasındaki hazneye emiliyor, ütülenen kumaş böylelikle kurutuluyor ve ütü masasında ve kıyafetlerde nem oluşmuyor. Ayrıca kıyafet ütü masasına sabitleniyor ve kayma olmadan kolay ve etkili ütüleme sağlanıyor.

Siemens TN10100 ütü masasının bir diğer önemli özelliği ise kılıfının şişirilebiliyor ve  giysi ve ütü masası arasında bir hava yastığı oluşturuluyor olması. Bu özellik narin kumaşların zarar görmeden ütülenmesini sağlıyor. Havalandırma fonksiyonu sayesinde ceket ve ütülenmeye uygun olmayan diğer giysiler havalandırılarak açılıyor. Ergonomik yapısı ile dikkat çeken Siemens TN10100 ütü masasının 7.5 kilo taşıma kapasitesi bulunuyor. Sabit, kaymayan ayaklar, 75- 100 cm arasında 6 farklı yükseklik ayarı, keten ütü masa kılıfı, buhar istasyonu veya ütü bağlantı prizi Siemens’in yeni ütü masasının sunduğu konforu daha da artırıyor.

Yorumlar