Vespa motorsiklet kazanma fırsatı

Dockers®, Alpha Khaki’lerle tanışan herkese çekilişle Vespa motorsiklet ya da Leica fotoğraf makinesi kazanma şansı sunuyor.

Vespa motorsiklet kazanma fırsatı

Dockers®, klasik modellerinden çok farklı olan yeni nesil Alpha Khaki’leri tanımayan kalmasın diye mağaza içi promosyonlarla erkeklere ulaşıyor.
 
15 Kasım 2011 tarihine kadar seçili Dockers® satış noktalarından birine gidip Alpha Khaki’lerle tanışan herkes çekilişle Vespa motorsiklet ya da Leica fotoğraf makinesi kazanma şansını yakalıyor. Tanıtım için düzenlenen çekiliş sonucunda bir kişi Vespa motorsiklet ve iki kişi de Leica fotoğraf makinesi sahibi olacak. Çekilişe katılmak için Alpha Khaki’yi denemeniz ya da satın almanız yeterli.
 
Dockers® mağazalarında yeni nesil Alpha Khaki’lere özel köşeler ayrılıyor. Mağaza vitrinleri ise 15 Kasım’a kadar Alpha’ların Khaki ailesine katılmasını kutluyor.
 
Pek çok marka erkekler için ya çok dar ya da fazla bol gelen kalıplar sunuyor. Giydiğinizde tam bedeninize göre olacak Dockers® Alpha Khaki’ler ise özlemle beklenen ‘o’ kritik dengeyi yakalayarak fark yaratıyor.

Bacaklar ve kalça bölgesini bir jean gibi kavrıyor. Klasik kalıpların dışında, size mükemmel rahatlığı sunuyor. Yeni nesil erkekler için dizayn edilen bu yepyeni khakiler, daha genç, daha fit ve daha trendy bir görünüm çiziyor.

Yorumlar