Vodafone FreeZone Stüdyo Konserleri nasıl izleniyor ilk konser 13 Aralık'ta Ediz'in

Vodafone FreeZone Stüdyo Konserleri 13 Aralık'ta Ediz konseriyle başlıyor. Konserler Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesi ve YouTube kanalında.

Vodafone FreeZone Stüdyo Konserleri nasıl izleniyor ilk konser 13 Aralık'ta Ediz'in

Türkiye’nin yeni dijital konser sahnesi Vodafone FreeZone Stüdyo, daha önce yapılmamış ve başka bir yerde bulunamayacak performanslara ev sahipliği yapıyor. Vodafone FreeZone Stüdyo’daki ilk canlı konser 13 Aralık’ta gerçekleştirilecek.

Türk pop müziğinin genç kuşak temsilcilerinden Edis’in sahne alacağı, Fatma Turgut ve Ozan Çolakoğlu’nun ise düet performanslarıyla konuk olacağı konserde başarılı YouTuber Berkcan Güven de moderatör olarak yer alacak.

Türkiye’nin 81 ilinden gençler, 13 Aralık Çarşamba günü saat 19.30 ’da başlayacak konseri Vodafone FreeZone Stüdyo web sitesi ve YouTube kanalı üzerinden, ister cep telefonlarından, ister bilgisayarlarından, isterlerse tabletlerinden canlı olarak ve ücretsiz izleyebilecek. Ayrıca, sanatçılarla etkileşime geçerek uçtan uca dijital konser deneyimi yaşayabilecek.

HER AY EN AZ 1 KONSER

Vodafone FreeZone Stüdyo her ay en az 1 kere canlı konserlere ev sahipliği yapacak. Canlı konserlerle 1 yılda 1 milyonu aşkın kişiye ulaşılması hedefleniyor. Türkiye’nin ilk akıllı stadyumu Vodafone Park’ın içinde açılan Vodafone FreeZone Stüdyo’da gerçekleşecek canlı konserler, izleyicilere fiber internet hızıyla sunulacak.

ÖZEL SAHNE PLATFORMU

Toplam 110 metrekare alana kurulan Vodafone FreeZone Stüdyo, ses mühendislerinin çalışabileceği bir kontrol odasının yanı sıra özel etkinlikler için oturma düzenine de sahip bulunuyor. Canlı performans ve video yayın platformu gibi ihtiyaçlara da yanıt verecek şekilde tasarlanan kayıt odasında, dünyadaki benzerlerinden farklı olarak bir sahne platformu yer alıyor. Normal kayıt formunda 16 müzisyenin aynı anda icrasına imkân tanıyan kayıt odası, oturarak 30, ayakta 50 kişilik seyirci kapasitesi sunuyor.

Yorumlar