Yatakta çekici olmanın yolları nelerdir? Nasıl seksi olunur?

Cinsellik kadının ve erkeğin doruklarda yaşadığı nadir anlardan bir tanesidir. Bunun için cinsellik her iki taraf içinde oldukça önemlidir.

Yatakta çekici olmanın yolları nelerdir? Nasıl seksi olunur?

Yatakta nasıl daha seksi olunur? Sıkça sorulan o soruların cevabını sizler için araştırdık. Bazı kadınlar için yatakta mükemmel olmak oldukça önemlidir. İşte o mükemmeliyeti yakalamanız için yapmanız gerekenler...

Partenerinizin aklına küçük ip uçları sokun!

İşe giderken veya işten eve erken dönmek üzere olan eşinize akşam seks var haberini aklına sokun nasıl mı? İşe giderken kuğına hafif eğilerek öpücükler kondurabilirsiniz veya işten eve dönene eşinize can alıcı bir kaç küçük mesajlar atabilirsiniz. Partnerinizi geceye konsantre olmasını sağlayın. 

Erkekler baştan çıkarılmaya bayılır!

Erkekler heyecanı doruklarda yaşamaya bayılır. Bu durumda yapmanız gereken şey aslında çok basit. Yatakta yeni yöntemler deneyebilirsiniz, yeniliğe açık olduğunuzu partnerinize belli edin ve gecenizi ateşleyin.

Seksin vazgeçilmez başlangıcı ön sevişme!

Genellikle çiftlerin tercihine göre değişken olan bu durum genellikle seksi ateşleyen vazgeçilmez kılan ön sevişmedir ön sevişme ne kadar uzun baştan çıkarıcı olursa seksin zemini o kadar sağlam olur! Genellikle çiftler birbirlerini ön sevişme esnasında farkeder.

Arzu et, arzu ettir!

Her kadın arzulandığını hissetmeye bayılır. Aynı şekilde erkekleri de düşünün, erkekler de arzulandığını hissettiği zaman şehfetin rüzgarlarına kapılıverir. Bu noktada partnerinizi her an arzuladığınızı ve onu istediğinizi belli etmek kaldı. Bunu yaparsanız gerisi çok kolay olacaktır.

Yöneten olun!

Kadınlar kimi zaman tutukuyu kimi zamanda duygusallığın yaşandığı romantizmi dibine kadar yaşamak ister. Yapılan araştırmalara göre baştan çıkmış bir erkeği yönlendirmek kadınlar için daha kolaydır. Partnerinizle romantik bir gece geçirmek istiyorsanız yumuşak dokunuşlarla partnerinize masaj yaparak başlayabilirsiniz.

Yorumlar