Yaz davetlerine Beymen’le hazırlanın

Beymen, yaz davetleri için sunduğu abiye tasarımlarla şık ve sade bir görünüme kavuşmak isteyenlere birbirinden özel seçenekler sunuyor.

Yaz davetlerine Beymen’le hazırlanın

Venedik’te bulunan Ca' d'Oro sarayının suya yansımasından ilham alarak oluşturulan Tadashi Shoji’nin 2015 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, moda editörleri tarafından bu yazın favorileri arasında gösteriliyor. Sade tasarımların desen oyunları ve detaylarla farklılaştığı modeller yaz davetlerinin zarif silüetlerini yaratıyor.

Ulaşılabilir moda anlayışının önemli temsilcilerinden ABS, Güney Kaliforniya’nın rahat ve cool tavrını tüm tasarımlarında özenle işliyor. ABS; kaliteli materyalleri ince detaylarla birleştirdiği tasarımlarıyla, davetlerde rahat bir şıklık arayan kadınlara çizginin dışında bir alternatif oluyor.

Keira Knightley’den Leighten Meester’a kadar sayısız Hollywood yıldızının tercihi Aidan Mattox, ışıltılı ve modern gece elbiseleriyle özel davetlerin vazgeçilmez stillerini sunuyor.

Özellikle metalik ve nötr tonların hakim olduğu koleksiyon, ışıltısını elbiseleri süsleyen taşlardan alıyor. Pastel tonlarla birleşen payetlerle, tasarımlara farklı bir boyut kazandıran Aidan Mattox; ince ve uzun görünüm kazandıran modelleriyle dikkat çekiyor.

Yorumlar