Yengeç burcu bu hafta yorumları Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 aşk, iş, sağlık, para falı

Yengeç burcu haftalık yorumları elmaelma.com'da. Hande Kazanova Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor sorusuna yanıt verdi.

Yengeç burcunu bu hafta neler bekliyor? Yengeç burcu haftalık yorumlarında aşk, iş, para ve sağlık alanında ne diyor? Hande Kazanova 8-14 Ocak 2018 haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burcunu, özel hayatınızda şans ve fırsat dolu bir hafta sizi bekliyor! Özel hayatınızdaki güçlü ve arzu dolu geçeceğe benziyor. İşte Hande Kazanova'nın haftalık burç yorumlarına göre Yengeç burçlarını bu hafta ne bekliyor.

''Özel hayatınızda bu haftabaşı oldukça şanslı ve fırsatlı seçenekler yakalayabilirsiniz sevgili Yengeç ve yükselen Yengeçler. Sevdiğiniz insanın size sunacağı teklifler yüzünüzü güldürebilir. Bir teklif alabilir, edebilir, bebekle ilgili oluşumları sevdiğiniz ve etrafınızla paylaşabilirsiniz. Kreatif ve sanatsal işlerinizde de güzel anlaşmalar yakalayamaya elverişlisiniz.

Salı günü özel hayatınızda güçlü ve değiştirici etkiler içinde olacaksınız. Sevdiğiniz insan sizin üzerinizde kendi gücünü etkili bir şekilde kullanmak isteyebilir, ilişkinizde siz de bu gücü kullanma arzusunda olabilirsiniz. Sosyal ortamlarda sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmıyor olabilirsiniz. Ya siz sevdiğiniz insana, ya da o size baskı ve kıskançlık uygulayabilir. Özel hayatınızda yoğun duygular altında olacak, bir yandan iyi anlaşacak, diğer yandan ilişkinizi bazı noktalarda zorlayacaksınız.

Çarşamba günü özel alanlarınızda çabuk harekete geçebilir, yapılması gerekenler konusunda hızlı ve iş bitirici davranabilirsiniz. Durum ve olayları toparlayacaksınız. Ortaklaşa işlerde hırslı ve amaçlarınız doğrultusunda davranabilirsiniz.

Perşembe günü ve  sonrasında özel hayatınızda yaşayacağınız sorunlara çözüm üretmek daha kolay görünüyor, sevdiğinizle konuşmayı ve olayları gerçeklikle incelemeyi denemelisiniz. Başkalarına danışmak ve onlardan görüş almak isteyeceksiniz.

Bu haftanın en zorlayıcı zamanları haftasonuna denk geliyor Cumartesi ve Pazar günleri sevdiğiniz insanla göz önünde olacağınız ortamlarda anlaşmakta zorlanacaksınız. İlişkinizde konuştuklarınız veya üstleneceğiniz sorumluluk lar, yükler hayatı dar algılatabilir. Ortaklaşa bir işiniz varsa partnerinizle sürtüşmelerden uzak durun.''

Yorumlar