Yeni bir ilişkide dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Uzun bir süredir yalnızdınız ve artık hayatınızda biri var. Herşey çok güzel ve yolunda gidiyor. Bu noktada dikkatli davranmanız gereken bazı konular olabilir!

Yeni bir ilişkide dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Yeni bir heyecan!

En son biten ilişkinizin arasından uzun bir süre mi geçti? Hayatınızda eski heyecanları yeniden yaşadığınız birisi var ve siz uzun süren yalnızlığınızdan kurtuldunuz...

Bu noktada düşünmeniz gereken şey ise konuştuğunuz kişinin de aynı düşüncede olup olmamasıdır. Erkekler çok kolay birine bağlanmak istemezler bunun nedeni ise erkekler için bağlanmak demek büyük bir sorumluluk demektir. Bu yüzden karşınızdaki kişiyi hemen bunaltmamak ve ilişkiden soğutmamak çok önemlidir.

Arkadaş ortamında ilan etmek!

Bir ilişkiye başladınız ve bunu arkadaş ortamınızda veya herhangi bir yerde ''Sevgilim'' diye tanıtmayın. Erkekler için ilişki ve bağlanmak yeterince büyük bir sorumlulukmuş gibi görünmek yeterince düşüncelere sokmuşken birde siz altını çize çize daha da çok sıkıntıya sokmayın. Bütün bu olanları yaşamak yerine partnerinizi ismi ile tanıştırmak oldukça yerinde olacaktır.

Kadınların her şeyi düzeltme takıntısı!

Artık hayatınızda biri var ve siz hemen ''ben yaparım, ben çeki düzen veririm'' kafalarını yaşamaya başladınız. İşte bu noktada durmalısınız. Çünkü yeni başladığınız bir ilişkide en başında karşınızdaki kişiyi tanımak yerine düzeltmeye çalışırsanız yine aynı şekilde karşınızdaki kişiyi bunaltmaya başlamış olursunuz. Karşınızdaki kişi çok dağınıksa onu hemen düzeltmeyin zamanla onu toplaması gerektiğini kendisi anlasın!

Her şey de her halde çift olma çabaları!

Partnerinizi sürekli olarak çift olduğunuzu ve her an nerede olduğunu ne yaptığını arayarak kendinize daha çok bağlayabileceğinizi zannetmeyin. Bu tarz davranışlardan erkekler nefret eder. Tabikide size gidin partnerinizi umursamayın demiyoruz ama çok fazla sıkboğaz etmeyin. Karşınızdaki kişininde özel bir alanı olması gerekmektedir. Ona tek başına vakit geçirebileceği ve nefes alabileceği zamanı verin. Bu karşınızdaki kişinin size olan düşüncelerini tam anlamıyla değiştireceğine emin olabilirsiniz.

Arkadaşları ile arasına girmeyin!

Erkeklerin korkulu rüyası olan yaşantılarının değiştirilmeye çalışılma düşüncesidir. Bu yüzden birlikte oldukları kişinin arkadaş ortamından koparacağını ve hayatnın artık eskisi gibi olmayacağını düşünür. Yani düz mantık, sizde bu mantığa ayak uydurmak yerine arkadaşalarıyla vakit geçirmelerini kısıtlayıcı davranışlarda bulunmayın. Aksi taktirde bir sorun olduğunda size daha fazla saracaklardır.  

 

 

Yorumlar