Yeni yıla bu manzarayla girin!

The Marmara Taksim dileyene Panorama Restaurant’ta Çağman Orkestrası eşliğinde Boğaza nazır gala yemeği,dileyene çok özel konaklama paketi sunuyor.

Yeni yıla bu manzarayla girin!

Panorama Restaurant Taksim’in canlılığı ve boğaz’ın eşsiz manzarasının tadına vararak yeni yılı karşılamak isteyenler için eşsiz bir menü ve kutlama programı sunuyor. Geniş repertuarı ile dünya müziklerinin unutulmaz eserlerini yorumlayan, özel günlerin vazgeçilmezi Çağman Orkestrası eşliğinde yılbaşı gala yemeğinin ardından gece yarısından sonra eğlence DJ eşliğinde devam ediyor.

Rudolf Van Nunen’den yılbaşı menüsü

Yeni yıl için özel olarak hazırlanan gala yemeğinde eşsiz lezzetler yer alıyor. Amuse-Bouche, sakızlı briyoş ekmeği ile kaz ciğeri, ton balıklı sebze terin, bahçe yeşillikleri, mango sosu ile kiraz ağacı fümeli somon, közlenmiş biber esansı ve havyar ile kızarmış rezene üzerinde istakoz kuyruğu, yeşil elmalı calvados ve camparili mandalina sorbesi, brüksel lahana üzerinde arpacık soğan konfit ve yaban mantar türlüsü, merlot şarap sosu ile madagaskar biberi ve hardal kaplı dinlendirilmiş dana bonfile, kestane krem brule, kuru zencefilli çikolatalı tart, frambuaz jöle, kaymaklı taze ceviz tatlısı, hindistan cevizi ve ananas parfesi, “Petit Fours” ile çay veya kahve.

Panorama Restaurant’ta Çağman orkestrasının canlı müziği eşliğinde, yılbaşı gala yemeği limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 360 TL.

The Marmara Taksim Farkıyla Yılbaşına Özel Konaklama Paketi

The Marmara Taksim’de konaklamak isteyen misafirler için yılbaşına özel konaklama paketinde ‘Panorama Restaurant’ta Yılbaşı Gala Yemeği’ ve yeni yılın ilk sabahında Tuti Restaurant’ta brunch bulunuyor. Ücretsiz gym kullanımı ve ücretsiz internet kullanımının ve odalarda çay/kahve ikramının dahil olduğu yılbaşı paketi iki kişilik odada kişi başı KDV dahil 419 Euro.

Yorumlar