Yoga Festivali yenilenmeniz için bir fırsat!

21-22 şubatta Kocaeli Wellborn Luxury Hotel’de her daim yorgun olanlar, gevşemeyi bilmeyenler ve uykusuzluktan yakınanlar için gerçek gevşeme sanatı teknikleri!!

Yoga Festivali yenilenmeniz için bir fırsat!

Yoga Academy her ay şehirden uzakta, doğada düzenlediği Yoga Festivallerinde, bilimsel uygulanan gerçek Yoga tekniklerini topluma rakipsiz bir süreklilikle sunuyor. Bu ayki mekan İstanbul’a komşu Kocaeli. Hem Yoga, hem dinlence, hem eğlence diyenler için müthiş fırsat 21-22 Şubatta Kocaeli Başiskele’de eşsiz körfez manzarasıyla, lüks ve konforuyla, denize sıfır Wellborn Luxury Hotel’de.

Türkiye’den dünyaya açılan ilk ve tek Yoga okulu Yoga Academy’nin bu ayki festivaline de hem yurdun dört bir yanından hem de yurtdışından pek çok Yoga sever katılıyor. 

Stres, gerilim, uykusuzluk, yorgunluk, huzursuzluk, konsantrasyon bozukluğundan çekenlere de yani GEVŞEMEYİ BİLMEYENLERE, kadim Yoga teknikleri ile birkaç dakikada YOGA NİDRA - GEVŞEME SANATI da öğretilecek. 

Programda Yer Alan Çalışmalar

Yoga Academy’nin kurucusu ve Uluslararası Yoga Federasyonu Başkanı Akif Manaf  önderliğinde Çakra (Enerji Merkezleri) teknikleri uygulanacak. Yoga Academy eğitmenlerinin verdiği Nefes Teknikleri, Meditasyon ve Gevşeme Teknikleri çalışmaları da yapılacak. Yoga alanında referans nitelikli 37 kitabı ile en uzman, araştırmacı ve tecrübeli kişi Akif Manaf ile aynı zamanda “Tüm Sorulara Cevaplar” içerikli İnteraktif Söyleşi de gerçekleşecek.

Yoga Academy eğitmenleri tarafından hazırlanan muhteşem esneklikte ve yaratıcılıkta Yoga Koreografi gösterileri, dansları ve şarkıları da festivale renk katacak. 

Gevşemeyi Biliyor Muyuz?                                                                

Yoga Nidra – DERİN GEVŞEME SANATI

Stres, gerilim, uykusuzluk, yorgunluk, huzursuzluk, konsantrasyon bozukluğundan yakınanlar Yoga Nidra Derin Gevşeme Tekniği ile gevşemeyi öğrenecekler....  Sanskrit dilinde Nidra kelimesi “uyku” anlamına gelmektedir. Yoga Nidra ise “içsel farkındalıkla derin gevşeme” demektir. 

Büyük Üstad Akif Manaf derin gevşeme sanatını şöyle açıklamaktadır: Yoga Nidra Orijinal Yoga Sistemi’nin çok etkili bir tekniğidir. Yoga Nidra uygulandığında birey bilinçli olarak gevşemeyi öğrenir. 

İnsanlar rahat bir koltuğa yatıp kahve, içki ya da sigara içerek, gazete okuyarak veya televizyon seyrederek gevşediklerini düşünürler. Fakat bu, gevşeme işleminin bilimsel tanımı değildir. Bu, sadece duyguları saptırmadır. Gerçek gevşeme aslında bunların ötesinde olan bir deneyimdir. Tamamen gevşemek için birey farkındalığını kaybetmemelidir. Yoga Nidra tam bir fiziksel, zihinsel ve duygusal gevşeme haline ulaşmak için sistematik bir yöntemdir.

Bedenimiz sekiz “enerji örtüsüyle” kaplanmıştır. Bedeni sağlıklı kılmak için, bu sekiz örtünün her birinin dıştan en içe doğru sistematik olarak gevşetilmesi gerekir. Böylelikle tam gevşeme sekiz farklı aşamadan geçer, her aşama daha derin bir gevşemeye götürür. Çalışmanın sonunda birey yenilenmiş, rahatlamış ve huzurlu olur.

FESTİVAL PROGRAMI:

Yoga Festivali Tarihi : 21-22 Şubat 1 gece 2 gün. 

Çalışmalar:  Paramahamsa Yogaçarya Maha Yogi Akif Manaf yönetiminde,


21 Şubat Cumartesi


11.00 Muladhara (kök) Çakra çalıştırma teknikleri - Özgüvenin geliştirilmesi

Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey dünyayla ve dünyada bulunan varlıklarla derin ve pozitif bir ilişki kurar.
12.30 Kahvaltı
14.30 Gevşeme Teknikleri - Teorik bilgilendirme
15.00 Gevşeme Teknikleri - Pratik çalışma
17.00 Svadhisthana (pelvis) Çakra çalıştırma teknikleri - Yaratıcılığın geliştirilmesi 

Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında yaşamın ve duyguların doğal akışı gerçekleşir, birey başkalarına doğal davranır ve kendini açar.  
18.45 Akşam Yemeği
20.00 Tüm Sorulara Cevaplar - Büyük Üstad ile sohbet
23.00 Meditasyon

22 Şubat Pazar
 

07.00 Nefes Teknikleri
08.00 Manipura Çakra çalıştırma teknikleri - Kararlılığın geliştirilmesi

Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey önce kendisini kabullenmeyi sonra da başkalarını kabullenmeyi öğrenir.
10.00 Kahvaltı
11.30 Yoga Academy antrenörleri ve antrenör adayları toplantısı
12.00 Merkez yöneticileri toplantısı
13.30 Gevşeme Teknikleri - Pratik çalışma
15.00 Anahata Çakra çalıştırma teknikleri - Sevginin geliştirilmesi

Bu Çakra aktif ve uyumlu çalıştığında birey önce kendini sevmeyi, sonra başkalarını sevmeyi, affetmeyi ve kendini başkalarına vermeyi öğrenir.

Yoga matlarınızı ve kalın giysilerinizi getirmeyi unutmayınız.

Fiyatlar ve ayrıntılı bilgi için: 

 www.yogaacademy.com.tr
info@yogaacademy.com.tr,

T. 0 212 243 96 42 - 0 533 251 75 83
 

Yorumlar