Hafta sonu kombini editörden

...


Yeni köşesinde ELMAELMA, sizi her hafta moda geçit törenine davet ediyor. Tepeden tırnağa rahat, şık, modern bir haftasonu geçirebileceğiniz kombinler yaratıyor.

Kadifenin, dantelin, jeanlerin ve derinin rekabetinin arasından enerjisi yüksek bir kombin yarattı editörümüz. Siyahın her tonunu ve beyazın hakimiyet gösterdiği parçaları bir araya getirdik.

Tayt üzerine tişört ve kazaklarla bot kombinleri şu sıralar caddelerde en çok karşılaştığımız kombinlerden.

Siyahın vazgeçilmezliğinden ve metalikliğin büyüsünden etkilendik bu hafta. Sokak stiliniz seçtiğimiz bu parçalarla her zamankinden daha dikkat çekici olacak.
9 1

Asimetrik kesim gelen kazak, formuyla zıt çizgileriyle rahat ve sıcak tutacak bir parça. Siyah ve beyazın uyumlu birlikteliği bu parçaya çok yakışmış.
9 2

Taytlar kışın gerçekten vazgeçilmezi. Giy çık kombinlerinden en çok tercih edilen parça. Bu kez 80’li yıllardaki gibi ayaktan geçmeli bir parça seçtik. Biraz nostalji olsun istedik.
9 3

Tepeden tırnağa ’deriyi’ savunanlardanız! Siyah tokalı deri çizme, kombini hem biraz ciddileştiriyor hem de ayaklarınızı koruyor. Pull and Bear’dan seçtiğimiz çizmeler ofis için de ideal.
9 4