Hala bekar olmanızın 8 nedeni!

Neden hala yalnızsınız? Sebebi davranışlarınız mı yoksa bu kendi tercihiniz olabilir mi?


Kendinize sık sık "Sonsuza kadar yalnız mı kalacağım?" diye soruyor musunuz? ELMAELMA olarak güzel ve akıllı kadınların hala neden bekar olduklarını sizler için araştırdık… İşte sonuçlar…
10 1


Standartlarınız çok yüksek

Bazı kadınların hala yalnız olmasının en sık karşılaşılan nedenlerinden biri, kadınların standartlarının çok yüksek olması. Beklentilerinizi yüksek tutmanız aslında kötü bir şey değil; her ne koşulda olursa olsun hakettiğinizden daha kötüsüne sahip olmamalısınız. Ancak, beklentilerinizin gerçekçi olduğundan emin olmalısınız. Gereğinden fazla detaycı olmak, sizi kazanım sağlamaz.
10 2

Çok negatifsiniz

Belki de fazla kötümsersiniz! Sürekli şikayet edecek bir şey buluyor musunuz? Bu tarz davranışlar neden hala bekar olduğunuzu kesinlikle açıklıyor. Hiçbir erkek dünyaya karanlık gözlerle bakan ve hiçbir şeyden memnun olmayan bir kadınla beraber olmak istemez.
10 3

Yalnış erkeğin peşindesiniz

Aslına bakarsanız bu çok eski bir hikaye … Birçok kadın yanlış erkeğin peşinden koştuğu için hala yalnız. Kendinizi sürekli yakışıklı ve kibar bir erkeğin peşinden sürüklenirken buluyor ve hiç bir sonuca varamıyorsanız şunu bilin ki, bu erkekler kibar görünseler bile temelde kaba bir erkek zihnine sahipler. İlgilendikleri tek şey başlangıçta yaşadığınız kovalamacanın heyecanıdır ve bu heyecan bittiğinde uzun soluklu bir ilişkiye asla yanaşmazlar.
10 4