Hamile olduğunu 8 ay sonra anladı!

8 aylık hamile olan Abby Wake hamile olduğunu hiç anlamadı... Çok sürpriz bir şekilde erkek bebeği olacağını öğrenen genç kadın şaşkına döndü.

Hamile olduğunu 8 ay sonra anladı!

Midesinde bazı rahatsızlıklar yaşayan Abby Wake hamile olduğunu anlamadı. Bu durumu Abby’nin erkek arkadaşı Avustralyalı Jarryd Gorman bir konser sırasında farketti. Konserde elini Abby’nin midesine koyan erkek arkadaşı bir tekme hissetti.

Jarryd bu durum için, ‘’ Elini sevgilimin karnına koyduğumda bir tekme hissettim ve hemen ona baktım, ona hamile olduğunu düşünüyorum hemen doktora gidelim dedim. ‘’

Abby hamileliğinin hiçbir belirtisini yaşamamış. Ne sabahları midesi bulanmış ne de sırt ağrıları çekmiş, zaten regl dönemi hep düzensiz olan genç kadının sadece çok hafif karnı büyümüş. Bu durumun birkaç kilo aldığını ya da şişkinlikten olduğunu düşünen Abby dolayısıyla hamile olduğunu hiç anlamamış.

Abby, ‘’ Karnımın biraz şişmesini laktoz intoleransı veya gazdan olabileceğini düşündüm. Karnımdaki bebeğin hiçbir büyük hareketi veya tekmesi olmadı sadece arada karmından lıkırdama sesleri geliyordu o kadar’’ dedi.

Doktora gittiklerinde Abby’nin 32 haftalık hamile olduğunu öğrenen çift bebeklerinin de 3 kilo 750 gram olduğunu duydu. Doktorları bu durumun bazen olabileceğini söyleyerek, Anny’nin biraz zayıf olmasının da hamile olduğunu anlamamasındaki başka etken olduğunu belirtti.

Erkek çocuk bekleyen çift bebeklerinin adını İshak koymaya karar verdi. Birkaç sene sonra çocuk sahibi olmayı düşünen çifte bu hamilelik hoş bir sürpriz oldu…

cift.jpg

Yorumlar