Hangi erkekler size daha çok orgazm yaşatır?

Bilim sayesinde hangi tip erkeklerin size orgazm yaşatabileceğini anlayabilirsiniz! İşte orgazm ve erkekler üzerine yapılan ilginç araştırma!


Yeni yapılan bir araştırmaya göre çekici, komik, kendine güvenen ve zengin erkeklerin, kadınları orgazma ulaştırma olasılığı daha yüksek!

Evolutionary Psychology dergisinde yayınlanan araştırmada erkeklerin mizah anlayışı, aile geliri ve yaş faktörü kadınların orgazm olmasını etkiliyor.Araştırmada ayrıca erkeklerin omuz genişliği ve kadınların ilk cinsel birlikteliğini yaşadığı yaş da cinsel birleşmeden duyulan tatmin üzerinde büyük rol oynuyor.

Araştırmacılar 54 kadına ilişkileri, partnerlerine olan hisleri ve seks hakkında online bir anket yaptı ve sonuçları inceledi.
8 1

Kadınların orgazm sıklığını, yoğunluğunu, cinsel tatminlerini ve ne sıklıkta çoklu orgazm olduklarını inceleyen araştırmacılar bunu yaparken istatiksel metod kullandılar.

Sık görülen orgazmların; orgazm yoğunluğu, cinsel birleşmeden duyulan tatmin, partnerlerin fiziksel çekiciliği, partnerlerin ailelerinin gelir düzeyi ve kendine güveniyle doğru orantılı olduğu sonucu ortaya çıktı.

Ayrıca erkeklerin mizah anlayışı da kadın partnerlerin orgazm ve cinsel birleşme sıklığıyla da bağlantılı.
8 2

Elde edilen verilere göre, kadın orgazmının yoğunluğu ise orgazm ve cinsel birleşme sıklığı, seks sırasında kaç defa orgazm olunduğu, cinsel tatmin ve partnerin çekiciliğiyle alakalı görülüyor.

Sonunda bilim adamları kadın cinsel tatmininin 1'den fazla faktöre bağlı bir şey olduğu sonucuna vardı!
8 3

Buna göre partnerin çekiciliği, partnerin kadınlara beslediği duygular, kadının ilk defa seks yaptığında ne kadar genç olduğu, partnerini ne kadar çok sevdiği, ne sıklıkla seks yaptıkları, erkeklerin omuz genişliği ve kadının kaç farklı erkekle birlikte olduğu gibi unsurlara bağlı.

Öyle görülüyor ki, bu sonuçlar oldukça ratlantısal. Peki bu iddiaları geçerli kılan şey ne?

Çalışmayı yürüten yetkililer daha önce yapılan araştırmaların ilişkilerine bağlı kadınların iki yönlü bir şekilde simetrik olduğunu belirtiyor. Yani bir erkek ne kadar zenginse kadın o kadar fazla orgazm olma şansına sahip!

8 4