Yaşadıkları cinsel ilişkinin sonu hastanede bitti!

Romantik ve ateşli geceler her zaman sevgiliye sarılarak uyurken bitmiyor! Bazen küçük dikkatsizlikler seks deneyimlerimizi kabusa çeviriyor!


Seks hayatını canlandırmak için bazen küçük çılgınlıklar yapılabiliyor.. Dergilerde okuduğumuz fantazileri ya da filmlerde gördüğümüz seks sahnelerini gerçeğe uyarlamak isteyenlerin sayısı az değil...

Bu seksi ve romantik maceralar ilişkileri canlandıran, eğlenceli deneyimler olsa da, ateşli geceler bazen hastanenin acil kapısında bitebiliyor.

Yatak odasında ya da banyoda seks yaşamlarına biraz renk katmak isteyen çiftler, bir İngiliz dergisinde başlarına gelenleri anlattılar. İşte utandıran hikayelerden birkaçı...
7 1

\" İnternetten bitkisel vajina daraltıcı krem satın almıştım ve üzerinde yazan uyarıyı dikkate alıp kullanmadan önce elimde test etmedim. Daha sonra eşim eve gelmeden bir saat önce kremi sürdüm.

Önceleri bir gıdıklanma hiseetim ve kremin işe yaradığını düşünerek üzerinde durmadım. Daha sonra ilişki sırasında acı hissettim ve bunu yine krem sayesinde cinsel organımın daralmasına bağladım. Fakat gece yarısı çığlıklarla uyandım. Krem bende alerjik reaksiyon yapmıştı ve çok acı çekiyordum.

Meğer krem bende en berbat mantar enfeksiyonuna, idrar yolu enfeksiyonuna ve alerjik reaksiyona sebep olmuştu. Hem de aynı anda! Bir daha internetten hiçbir şekilde bitkisel ürünler almayacağım!\"
7 2

\" Partnerim ve ben izlediğimiz bir filmdeki duş sahnesinden sonra, bunu denemeye karar verdik. Filmdeki buharlı ve son derece ateşli sahne bizi çok etkilemişti.

Fakat bizim duş deneyimimiz ateşli olmaktan çok bir hayli acılı oldu. Çünkü duş fantezimiz sırasında ayağım kaydı ve ağzım açık bir şekilde kafamı küvetin kenarına çarptım.

Ön dişlerim kırılmış, diğerleri de yerinden oynamıştı. Az önce aşk yuvası olan küvet şimdi kan gölüne dönmüştü. Neyse ki üstümü giyip hastaneye gitmeyi başarabildim.

Doktora yalnızca duş alırken ayağımın kaydığını söyledim. O günden beri sevgilimle duşta seks yapmayı denemiyoruz.\"
7 3

\" Çalıştığım hastaneye kendini kaybetmiş halde bir kadın geldi. Erkek arkadaşıyla arabada otururlarken kavga eden kadın sinirlerine hakim olamamış.

Sırf sevgilisi arabayı kullanamasın diye araba anahtarını vajinasına sokan kadın daha sonra anahtarı dışarı çıkaramamış.

Fakat ben jinekolojik muayene sonrası kadının vücudunda anahtarı bulamadım! Sanıyorum ki sevgilisiyle tartışırken arabanın etrafında bir yerde yere düştü.\"
7 4