Hayatı daha seksi yaşamanın yolları!

Monoton hayatınızı seksle renklendirin! İşte daha eğlenceli ve seksi bir hayat yaşamanın yolları!


Geçirdiğiniz her gün bir diğerinin aynısı gibi gelmeye başladıysa ve artık hayattan keyif almıyorsanız, yaşamınızda sekse daha çok yer vermenin zamanı çoktan gelmiş!

Hayatımızın en keyifli günleri hayatın yükünü hissetmediğimiz, seks ve aşk dolu olanlar.

Seksi ve eğlenceyi hayatınızın her alanına yaymak sizin elinizde. Sıkıcı hayat kurallarından, zorlamalardan ve kalıplardan kurtularak kendi benliğinize geri dönün ve cinselliği yeniden keşfedin.

İşte hayatınızda sekse daha fazla yer açıp, hayattan zevk almanın yolları!
8 1

Hayatın ciddiyetinden biraz olsun sıyrılabilmek için partnerinizle birlikte oyun oynamayı deneyebilirsiniz.

Arkadaşlarınızı evinize davet ederek yeni aldığınız bir grup oyununu oynamayı deneyebilir, kendinizi oyun konsollarının çılgın dünyasına kaptırabilir ya da çift olarak bir yarışmaya katılabilirsiniz!

Bu tarz aktiviteler çift olarak birbirirnize yakınlaşmanızı sağlarken bireysel olarak da rahatlamanızı ve stresten uzaklaşmanızı sağlar.

Böylece eğlenceli anlarınızda partnerinizle dahah fazla yakınlaşıp birbirirnize dokunmak isteyeceksiniz. İşte size seks ve eğlence!
8 2

Hayatınızda sekse daha fazla yer açmak için yapacağınız en çılgınca şey büyük ihtimalle kendinize seks yasağı koymaktır!

Partnerinizle birlikte kendinize, bir hafta sonu boyunca seks yasağı koyun. En küçük öpücükleri bile yasaklayın!

Bu seks yasağıyla birlikte birbirirnize nasıl mıknatıs gibi çekileceğinizi göreceksiniz…

Eğer partneriniz size dokunmak için ısrar ederse buna fazla karşı koymanızı tavsiye etmeyiz sonuçta yasaklar çiğnenmek için değil midir?
8 3

Daha eğlenceli ve seksi bir hayat için çıplaklığınızla barışın. Bu size tavsiye edeceğimiz klasik bir kilo takıntısını atlatma yöntemi değil tam aksine partnerinizle birlikte uygulayacağınız uçuk bir şey!

Kadınlar kıyafetlerini çıkardıkları zaman genellikle gözlerini sorunlu bölgelere çevirirler ve kendilerini beğenmeyerek vücutlarını gizlemeye çalışırlar.

Bunun yerine size hem kendinizi hem de partnerinizi dış görünüşünüzle barışmaya ve kıyafetlerinizi çıkarmaya davet ediyoruz.

Partnerinizle sıradan bir akşamda televizyonun karşısında mayıştığınız zaman kıyafetlerinizi çıkarın ve aynısını onunda yapmasını söyleyin. Bir süre sonra artık size çıplak olmak çok doğal ve rahat gelecek.
8 4