Her kadın 6 tane arkadaşa ihtiyaç duyar!

Arkadaşların hayatımıza kattığı anlamlar bambaşkadır... İyi günde kötü günde hep onlar yanımızda olsun isteriz. Peki hayatımızda 6 tane arkadaş olması gerektiğini biliyor muydunuz?



Bazı arkadaşlar size iyi bir bitki çayı tavsiye eder, bazısı eğlenmek ister, bazısı da size neyin iyi geleceğini herkesten iyi bilir.

Genelde tek bir arkadaş sizin tüm isteklerinize karşılık veremez, verse de eksiklikler kalır elbette ki… Ama 6 tane yakın arkadaşa sahipseniz çok şanslısınız demektir.

Peki neye yarar bu 6 arkadaş?
8 1


1. arkadaş tipi amigo arkadaştır. O ister eski bir tanıdık, ister sadece arada bir görüştüğün arkadaşın olsun senin enerjini yükseltecek kişidir.

Bu arkadaş tipi karanlık kasvetli havalarda bile sana bahar gibi gelir ve onun yanında kendini oldukça mutlu hissedersin. Senin isteklerini destekler istediğin saç modeli için seninle kuaföre gelir, yeni bir iş için senin adına işe başvurur…

Kısacası bu arkadaş bir amigo gibi hep destek halindedir.
8 2


2. arkadaş tipi fikir verici olandır. O senin meslektaşın, akıl hocan, annen, hayatındaki en zeki insan ve iyi bir tavsiye vericidir.

Bu arkadaşın bilge biri olduğundan seni asla yargılamadan, yaptığın iyi kötü tüm şeyleri kabul ederek seni dinler ve sana tavsiyeler verir.

Bir ev alırken, alış veriş yaparken bile sana seve seve yardım edecektir.
8 3


3. arkadaş tipi çocukluk arkadaşındır. Küçüklük anılarının içinde hep o vardır.

Seni anlar, ona kendini açıklamak zorunda kalmazsın…

O artık aileden biri olmuştur! Onunla olan randevunuza geç gittiğinizde size kızmaz, alaycı bir gülümsemeyle bu durumu espiri yaparak geçiştirir.
8 4