Her saç sorununa karşı bir doğal maske!

Hangi saç sorununa hangi maske iyi gelir?


ELMAELMA olarak sizlere, sürekli yağlanan, mat görüntüsü ile canınızı sıkan ve sürekli dökülen saç sorunlarınıza son verecek doğal maskeler hazırladık!
7 1


Yorgunluğun ve stresin tetiklediği kepekten kurtulmak için her yolu denediniz ama başarılı olamadınız mı? Öyleyse, 'beyaz kabusa' bir de bu maskeyle veda etmeye hazırlanın

Kepekten kurtulmak için ihtiyacımız olan sirke ve su!

Sirke ve suyu derin kapta karıştırın. Saçlarınızı saç tipine uygun şampuanla yıkayın. Son duruluma suyu olarak sirkeli suyu kullanın. Her yıkamadan sonra bu karışımı kullanabilirsiniz.
7 2


Hayatınızı kabusa çeviren saç dökülmelerini durduracak saçınızı eski yoğunluğununa kavuşturacak bu maskeyi yapmak için beş yemek kaşığı badem yağı ve beş yemek kaşığı biberiye yağı yeterli.

Malzemeleri iyice karıştırın. Saç derisine masaj yaparak uygulayın. 20 dakika bekleyin. Saçlarınızı ıslatmadan şampuanlayın. Ilık suyla durulayın.
7 3


Kim ışıltısı göz kamaştıran,parlak ve canlı bir saç istemez ki? Sizin de böyle bir saçınız olsun istiyorsanız yumurta ve zeytinyağı ile gelen bu 'mucizevi' doğal saç maskesi mutlaka deneyin!

Yumurta sarısı ve zeytinyağını iyice karıştırın. Saç dipleri ve uçlarına eşit oranda sürün. 10 dakika bekleyin. Saçlarınıza hiç su değdirmeden şampuanla yıkayın. Ilık suyla durulayın.
7 4