Herkesin kendine vermesi gereken 7 söz!

Kendinize vereceğiniz bu 7 söz sayesinde daha mutlu ve başarılı olmanız kaçınılmaz...


Yaşadığınız hayat ve sizin aranızda mükemmel bir bağ var.

Bu yüzden negatiflere yoğunlaşmak yerine, mutluğunuz, güvende olmanız ve hayatla aranızda şefkat kurmanız için kendinize sözler verin…
9 1

Her zaman en iyisini yapmak için kendinize söz verin. Eğer elinizde hedeflediğiniz başarılar için zaman olmadığını düşünüyorsanız ve bu yüzden başarısız olmaktan korkuyorsanız bu huyunuzdan vazgeçmeniz gerekir.

Zamanı hiçbir şekilde suçlamayın ve elinizden gelen her şeyi hedefinizleriniz doğrultusunda yapmaya çalışın.

Bir şeyler yapabilmek için çabalamak sizin özgüveninizi yükseltir ve hayatla barışmanızı sağlar.
9 2

İnsanlarla kendinizi karışılaştırmaya bir son verin. TV'deki ünlülerle, komşularınızla ya da başka insanlarla kendinizi kıyaslamak sizde yetersizlik duygusu bırakır.

Kendinizi bir şekilde kişilerden üstün görmeye başladığınız an bile size geçici bir haz verecektir. Bu yüzden insanlarla kendinizi karşılaştırmaktan, kendinize ve onlara etiketler koymaktan vazgeçin. Sadece kendinizle ilgilendiğinizde göreceksiniz ki, daha mutlu bir insan olacaksınız.
9 3

Potansiyelinize inanın. Büyük enerjiler bilinç altımıza büyük mesajlar gönderir. Bu yüzden kendi potansiyelinize inanın ve istedğiniz şeyleri yapabileceğinizi aklınızdan çıkarmayın.

Dikkatinizi istediğiniz şeylere odaklayın ve yapabileceğinizi düşünün.Bu güzel duygular direkt bilinçaltınıza işleyecek. Mutluluğunuza odaklanın ve ödüllü bir geleceği hayal edin.
9 4