Kimseden duyamayacağınız seks gerçekleri!

Seks hakkında ne biliyorsunuz? Seks hakkında kulaktan dolma bilgiler sizi seksten soğutabilir. İşte seks hakkında bilinmeyen gerçekler!


Seks hakkında kimseden öğrenemeyeceğiniz bir şeyler olduğunu hiç düşündünüz mü? Okuldaki cinsel eğitim seminerleri , kendi tecrübeleriniz ya da cinsel içerikli programlardan seks hakkında bilgi edinseniz bile size anlatılmayan bir şeyler mutlaka oluyor.

Yakın zamanda yapılan bir araştırmaya göre, katılımcıların çoğu nasıl seks yaptığını bilmiyor! Seks hakkında bilmedikleriniz sizi yanlış yönlendirebilir. İşte seks hakkında az bilinen gerçekler!
8 1

Doktorlar yaptıkları araştırmalar sonucu kadınların vücudunda seks sonrasında salgılanan ne idrar ne de vajinanın kayganlaştırıcı salgısı olmayan bir vücut sıvısını keşfediyorlar.

Üretra tarafından salgılanan açık renkli bir vücut salgısı kadınların seks sırasında tatmin olmaları sonucu salgılanıyor.

Bazı kadınlar aynı erkekler gibi seks sonrasında boşalabiliyor. Tabii ki her kadın boşalma özelliğine sahip değil. Eğer bunu hiç yaşamadıysanız tedirgin olmanıza gerek yok.
8 2

Teorik olarak bir kadın herhangi bir erkekle ilişkiye girebilir. Fakat gerçekte olaylar asla böyle gelişmiyor. Biraz düşündükten sonra neden her anahtarın her kilidi açamadığını anlayacaksınız.

Her vajina ve penisin birbirine uyum sağlaması söz konusu değil. Neyse ki bu uyuşmazlığı ortadan kadıracak çeşitli seks pozisyonları var.

Seks sırasında nasıl daha çok zevk alıyorsanız kendi duruşunuzu ve partnerinizin olduğu pozisyonu buna göre ayarlayabilirsiniz.
8 3

Bazı seks terapistleri, klitorisin sol tarafının daha duyarlı olduğunu söylüyor. Bu iddiayı kanıtlamak için süren çalışmalar, klitorisin sol tarafında daha çok sinir bulunduğunu ve bu nedenle daha çok uyarıldığını ortaya koyuyor.

Kesin olarak kanıtlanmamış olsa da, yapılan hazırlık çalışmalarından yola çıkarak söyleyebiliriz ki, kadınlar seks sırasında klitorislerinin sol tarafına odaklandığı zaman daha çok zevk alıyor.
8 4