Hollywood yıldızları hangi çantaları kullanıyor?

...



Bu sezonun en gözde çantaları hangisi mi? Hollywood yıldızlarının kullandığı çantalar size ilham versin. Gerçek birer çanta tutkunuysanız, işte size ünlülerden harika alternatifler!
6 1

Eva Longoria


Havaalanında karşımıza çıkan Desprate Housewifes'ın güzeli Longoria, seyahat için büyük ve rahat bir el çantası tercih etmiş. Sezonun modası olan metal detayların da kullanıldığı çanta, seyahat için ideal bir boyutta.

Açık renk çantalar sonbahar-kışın rengi olan gri ve tonlarındaki parçalara renk katacak aksesuarlar arasında üst sıralarda.
6 2

Olivia Palermo


Zincir modası akseusarlarda çok şık görünüyor, işte bir örneği daha;
Olivia Palermo zincir saplı fuşya bir çanta ile çıkmış dışarı. Kolyesiyle çantasının sapı ve kullandığı yumuşak tonlardaki pembe rujunun rengi bir bütünlük içinde.

Siz de, çabasız şıklığınızda canlı renkleri kullanmaktan kaçınmayın, önemli olan giysilerinizdeki ve aksesuarlarınızdaki uyumun her zaman oranını bilmek!
Spor bir görünümden, zincirli çantalarla şık bir görünüme kavuşabilirsiniz.
6 3

Kate Middleton


Leydi Middleton, sadeliği ve zarifliğiyle her zaman göze çarpan bir kadın. Katıldığı bu davette, sarı tonlarında olan ceketini, altın rengi bir gece çantası ile tamamlamış.
Özellikle siyah ve lacivert ile kullanılabilecek gold gece çantaları herkesin gardırobunda bulunması gereken bir parça.
6 4