Yılbaşı gecesi için en iyi 7 saç modeli

...


Herkes günler öncesinden yılbaşı gecesi ne giyeceğini düşünmeye başladı bile. Son moda pantolonlar, büyük takılar, göz alıcı elbiseler seçenekler arasında. Peki ya saçlarınız nasıl olacak?

2012'nin kırmızı halılarında göz alan saç modellerini sizin için derledik efendim. Profesyonelce seçilmiş bu saçlar size ilham kaynağı olabilir.
9 1

Genç yıldız Amanda Seyfried'in bukleleri göz alıyor. Hollywood ünlülerinin kırmızı halıda tercih ettiği bu nostaljik dalgalar sizi asla yarı yolda bırakmaz.
9 2

Diana Kruger'i zarafetiyle ön plana çıkmayı başarıyor hep. Tepeden topladığı saçlarını topuz yaparak zarif bir saç modeli ortaya koymuş. Bu topuz sıradan bir topuz değil. Saçlarındaki elektriklenmeler içinse sprey kullanmamış Kruger. Bu şekilde öyle doğal duruyor ki…
9 3

Scarlett Johansson dudak uçuklatan güzelliğine ilginç mi ilginç bir saç modeliyle dikkatleri üzerine çekmeyi yine başarmış. Topladığı saçlarının tepe kısmı nostaljik kıvrımlarla hacimlendirilmiş. Bu da muhteşem ve özgün bir saç çıkarmış ortaya. Bu saçla yılbaşı gecesinin bir numarası olacağınız da garanti.
9 4