Cara Delevingne'den makyaj önerileri!

Seksi model Cara Delevingne'den makyaj inceliklerini öğreniyoruz. 10 farklı defile ve 10 farklı güzellik!


Podyumların beğenilen yüzleri kusursuz görüntüye nasıl kavuşuyor? Bir miktar pembelik, eyeliner ve fondöten mi bu pürüzsüz ışıltıyı sağlayan?

İyi teknikler sayesinde, makyajınız yüzünüzde radikal bir değişim sağlayabilir.
Bunu kanıtlayabiliriz. Nasıl mı? Podyumlarının aranılan top modeli Cara Delevingne'i 10 adımda inceleyerek!
11 1

Yüzünüzdeki en ateşli bölgeniz dudaklarınız olmalı. Geri kalan kısımsa daha geri planda ve gölgede kalmalı. Bunun için teninizi bütün olarak gösterecek şekilde pudralamalı, yanaklarınızı fırçayla kırmızılaştırmalı ve gözlerde transparanlığı sağlamalı.
11 2

Cara Delevingne'in büyüleyici mavi gözleri yanar döner gümüş rengiyle kaplanmış. Tüm göz kapağını saran yanar döner efektini, siyah eyeliner kullanarak gözler belirginleştiriyoruz. Alt ve üst kirpiklerin iç kısımlarına da kalem çekerek ve siyah maskara kullanarak gözlerdeki parıltı efektini biraz geri planda bırakmalı. Gözlerdeki bu çekici etkiyi transparan dudaklardan başka hiç birşey tamamlayamaz.
11 3

Burada gözün iç kısımlarına kalem çekerek gözlerin belirginleşmesi ön planda. Göz kapağının yarısını kaplayacak şekilde elektrik mavi bir far sürmeli ve bu mavi farın üzerine ince bir eyeliner çekmeli. Bu da size iki renkte havalı bir görünüm yaratır.
11 4