Erkeklerin bayıldığı saç modelleri

Erkeklerin düşünceleri bizim için her zaman önemli. Bu durum saç modellerinde de geçerli. Peki onlar kadınlarda hangi saçları beğeniyor?


Saçlarınızın sıradanlığından şikayetçiyseniz bu önerilerimize kulak vermelisiniz. Saç tasarımcıları erkeklerin en seksi bulduğu saç modellerini açıkladı. ELMAELMA olarak biz de tüm detaylarıyla erkeklerin bayıldığı bu saçları inceliyoruz.
8 1

Seksi ve naturel saçları elde etmek saçlarınıza hacim vermekle mümkün. Eva Mendes ve Drew Barrymore gib Hollywood yıldızlarının saçlarındaki hacimden bahsediyoruz burada. Az saçınız olsa bile köpükler yardımıyla onları hacimlendirmeniz önerimiz.
8 2

Gisele Bundchen'in uzun kendinden dalgalı saçları onu seksi kılan detaylardan. Oval yüz hatlarınız varsa size önerimiz saç uçlarınızı parmaklarınıza dolayıp bırakın böylece kıvrımlı uçlara kavuşabilirsiniz.
8 3

Beyonce'un çikolatamsı teniyle saçındaki daha açık renk gölgeler muhteşem bir uyum içinde. Orta kestane saç rengini ve gölgeleri bir deneyin deriz. Beyonce'un tepe kısmının kabarıklığı da sevgilinizin özel bir gecede görmek istediği türden.
8 4