Hollywood erkeklerinin saç kesimleri

Erkek saç modellerini ünlülerden ilham alın!


'Hollywood' kelimesi insanı büyüler, herşeyiyle göz alır. Ünlülerin giysilerini, mücevherlerini, saçlarını akla getirir ve tepeden tırnağa etkiler bu kelime insanı.

Tabii erkekler de sadece seksi starların ihtişamlı kıyafetlerinden etkilenmezler. Hollywood erkeklerini de takip ederler. İşte şimdi Hollywood erkeklerinin en özenilen 7 trend saç modelini masaya yatırıyouz. Erkekler gözünüzü dört açın!
8 1

Clooney'nin saç modeli neredeyse yıllardır aynı. Yıllar geçtikçe saçlarındaki aklar biraz daha artıyor fakat o gençliğinden ve karizmasından hiçbirşey kaybetmiyor. Uzun bir kesimi terchi etmiyor Clooney. Saçlarının tepesi yanlara göre biraz daha uzun bırakan Clooney, tepe kısımlarını yana doğru muntazam bir şekilde tarıyor.

Bu tarzla kırmızı halıya her zaman hazır olacağınıza eminiz.
8 2

En seski oyuncular arasında yerini daima edinen Gosling aynı zamanda yeşil rengi en iyi taşıyanlardan. İlk bakışta dikkatleri harika yüz hatları çeksede, detaylara indiğimizde bu çekiciliğinin altında saç kesiminin rolünün olduğunu anlıyoruz. Kısa saç kesimi ve yan kısımlarına nazaran saçlarının tepesini volümlü tutan Gosling, özel kreatif bir görünüm yaratmış.
8 3

Erkeklerin trend saçlarından konuşuyorsak kuşkusuz ki Pattinson'u es geçmeyeceğiz. Pattinson'ın karmakarışık bir o kadar da seski saçlarına herkes bayılıyor. Rahat erkeklerin ve 'ben her türlü karizmatiğim' diyenlere ideal bir kesim.
8 4