Hollywood'un en ilginç çiftinden ayrılık haberi!

Tim Burton ve Helena Bonham Carter, 13 yıllık birlikteliklerini bitirdiklerini açıkladı. Çiftin arkadaşları ayrılık için, orta yaş krizi yaşayan yönetmeni suçluyor...

Hollywood'un en ilginç çiftinden ayrılık haberi!

Fantastik filmleriyle ve kendine özgü stiyle popülerliğe kavuşan Tim Burton ve 13 yıllık eşi İngiliz oyuncu Helena Bonham Carter evliliklerini sonlandırdıklarını duyurdu. 56 yaşındaki yönetmen ve 48 yaşındaki aktrisin 2 çocukları bulunuyor.

13 yıldır birlikte olmalarına rağmen ayrı evlerde yaşayan çift, çocukları için yan yana evlerde yaşamaya devam ediyor. 2014 yılının başında ayrılma kararı alan çift, bugüne kadar bu kararlarını gizlemeyi başarmış, ancak son olarak çocuklarına da açıkladıkları için ayrılıklarını basına yansıtmaktan çekinmemişler.

2013 yılında Tim Burton daha önce sarışın bir kadınla yakınlaşırken çekilen görüntüler, gazetelerde yer almasına rağmen çift birlikteliklerini sürdürme kararı almıştı.

Helena Bonham Carter, geçtiğimiz hafta sonu bir partiden tek başına ayrılırken, mutsuz bir şekilde görülmüştü. Çiftin yakın arkadaşları yönetmen Tim Burton'ın klasik bir orta yaş krizi yaşadığını söylüyor.

Çift 2001 yılında Maymunlar Gezegeni adlı filmin çekimleri sırasında tanışmıştı. Helena Bonham Carter bir röportajında , daha sonra aşık olup evlendiği yönetmen Tim Burton'ın ona söylediği ilk sözlerin "Sen bir şempanzeyi oynaması için kafamda canlanan ilk kişisin" olduğunu söylemişti.

Birlikte Sweeney Todd, Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Dark Shadows ve Alice in Wonderland gibi birçok projede yer alan çift, her zaman birlikte çalışmanın çok kolay olmadığını anlatmıştı.


 

Yorumlar