Gecelerde siyah ve altın rengi elbiseler!

Kadınların gece davetlerinde giymeyi en çok tercih ettiği renk siyah ve altın rengi! Kırmızı halıda iz bırakmak istiyorsanız siyah ve altın renginden şaşmayın!


amfAR Inspiration Gala etkinliği için düzenlenen gecede ünlü isimler yine şıklık yarışına girdi. Gala gecesinde kırmızı halida yürürken başımızı döndüren kıyafetleri inceliyoruz.

Bu sezon Hollywood kızları gibi görünmek istiyorsanız, renkli gece elbiselerinizi bir kenara bırakın! Çünkü şu sıralar bütün kırmızı halı güzelleri yalnızca altın rengi ve siyah giyiyor!

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen amfAR Inspiration Gala gecesinde bütün şık kadınlar siyah ve altın rengi kıyafetler giydi.

Sizce en şık kim?

İşte size Hollywood'un siyah ve altın rengi takıntısı!
8 1

Vanessa Hudgens, Hugo Boss kıyafetiyle muhteşem görünüyor.

Karnını açıkta bırakan mini ceketi ve uzun tüylü eteğiyle güzel oyuncu son derece şık.

Hudgens güzel vücudunu bu şekilde gizlediğine göre Los Angeles'ta havalar soğuk olmalı!
8 2

Ana Beatriz Barros, zarif hatlarına uygun, işlemeli bir elbise tercih etmiş. Üst kısmı dantel üzerine boncuk işlemeli, transparan bir büstiyer, alt kısmı ise siyah kabarık tüllü yarı transparan gece elbisesi Barros'a çok yakışmış. Özellikle romantik elbisesine uygun olarak dağınık örgü şeklinde toplattığı saçları ve dramatik makyajıyla Ana Beatriz Barros, kusursuz bir görünüme sahip.
8 3

Zoe Saldana'nın şirin peplum elbisesi flamenko dansçılarını anımsatıyor. Zoe Saldana'nın kıvrımlarını abartılı bir şekilde ortaya çıkaran bu elbiseyi çok sevdik!
8 4