Hollywood'un yeni moda ikonları!

Emma Watson, Zoe Saldana ve Selena gomez gibi genç ve yetenekli isimler moda tutkunlarının göz bebeği! Yetenekleri kadar tarzlarıyla da konuşulan yeni kuşak yıldızlar Hollywood'un yeni stil ikonları!


Hollywood'un yeni moda ikonlarından bazıları oyuncu, şarkıcı ya da model ve çok az bir süredir göz önünde olmalarına rağmen işlerinde oldukça başarılı ve popülerler.

Bir anda tarzlarıyla fark yaratıp kendilerini belli ediyorlar. Onlar kariyerlerinde zirveye tırmanan basamakları birer birer çıkarken insanlar da bu yeni Hollywood yıldızlarının tarzlarına daha çok ilgi göstermeye başlıyor.

Ya da bazen maalesef bu yıldızlar kendilerinden beklenen başarıyı gösteremiyor. O zaman yine kameraların ilgisini çekiyor ve magazin basınını peşlerine düşürüyorlar. Başarısız da olsalar kötü kıyafetleri her zaman konuşuluyor.

İşte Hollywood'un stili en çok mercek altına alınan yeni yıldızları!
9 1

Zoe Saldana'yı çok seviyoruz. Her zaman çok havalı ve samimi bir duruşu var. Ayrıca tarzı da mükemmel.

2010 yılında Oscar töreninde giyip kırmızı halıda salındığı mor Givenchy elbiseye bayılıyoruz. Kırmızı halıya mor elbisesiyle ilk adımı attığı anda Hollywood'un yeni stil ikonlarından olacağını biliyorduk.

Kıyafet seçimleri cesur, havalı ve kusursuz. Üstelik Zoe Saldana şık giyim tarzını yalnızca kırmızı halıda değil sokaklarda da sergiliyor.
9 2

Herkes Jennifer Lawrence'a bayılıyor. Genç oyuncunun kariyeri gittikçe gelişirken kıyafetleri ve tarzı da aynı ölçüde güzelleşiyor. Jennifer Lawrence şimdiden Hollywood'un yeni moda ikonları arasındaki yerini garantiledi.

Muhteşem Oscar kıyafetiyle kırmızı halıda poz verdiğinde bütün gözler onun üzerindeydi.

Jennifer Lawrence'ın tarzının ulaşılabilir olması da onu daha da ilgi çekici yapıyor. Hunger Games'in başarısıyla ve içinde bulunduğu tüm yeni filmleriyle Jennifer Lawrence'dan daha uzun bir zaman bahsetmekten sıkılmayacağız.
9 3

Burberry kampanyasından sonra Emma Watson Hollywood'un yeni moda ikonları arasına hızlı bir giriş yaptı.

Gözlerimizin önünde büyüyen Watson'ın tarzı tüm moda meraklılarına hitab ediyor.

Hiçbir zaman çok havalı olmayan, her zaman seksi, ölçülü ve gençlik dolu seçimler yapan Watson'ın tarzını herkes kendine göre yorumlayabilir.

Tabii ki peşinde onu giydirmek için yalvaran bir grup modacının olması, Emma Watson'ın tarzında etkili olmuştur.

Emma'nın dediği gibi, söz konusu kıyafetler olunca her zaman biraz gizemli olmak iyidir!
9 4