İbrahim Tatlıses neden uyanmıyor?

İbrahim Tatlıses beyin ameliyatından sonra neden uyanmıyor? İbrahim Tatlıses 'in son durumu hakkında doktorlar açıklama yaptı sağlık durumu nasıl?

İbrahim Tatlıses neden uyanmıyor?

İbrahim Tatlıses'in geçirdiği beyin ameliyatından sonraki son durumu hakkında ünlü cerrahlar açıklama yaptı. İbrahim Tatlıses 9 Mart'ta ameliyat olmuştu. Tatlıses ameliyatının üzerinden günler geçmesine rağmen uyanmadı. Ünlü beyin cerrahları İbrahim Tatlıses'in böyle bir ameliyattan sonra en geç 5 gün içinde uyanmış olması gerektiğini söylüyorlar.

Beyaz Tv’de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programına konuk olan Opr. Dr. İsmail Akdemir, İbrahim Tatlıses'in geçirdiği beyin ameliyatı hakkında açıklamalarda bulundu.

'İbrahim Tatlıses'in durumunda bir sorun olduğu aşikar' diyen Opr. Dr. İsmail Akdemir 'Bu tür ameliyatlarda hastayı 48 ila 72 saat arasında uyandırırız. Kendisinin geçirdiği ameliyat çok ağır bir ameliyat değil. Bu ameliyat orta derecede ciddiyeti olan bir ameliyat. Bizler hastayı basit ameliyatlara hiç uyutmayız direk uyanır ama orta dereceli ameliyatlarda hasta üç, beş gün içerisinde uyanır' dedi.

Yorumlar