İçinizdeki asi kadının saç renkleri!

Röfleli, kumral, kahverengi ve sıradan saçlarınızdan bıktınız mı? Peki içinizdeki asi kadına yakışan saç renklerini denemeye ne dersiniz?


Hepimizin içinde gizlenen asi bir taraf mutlaka var ama bunu sıradışı saç renkleriyle ifade etmek herkesin harcı değil.

Yine de saç rengi konusunda asi olmak aslında eğlenceli bir fikir olabilir. Saçınızı beklenmedik bir renkte boyadığınızda kendinizi daha güçlü ve özgür hissedeceksiniz.

Eğer değişiklik yapmak istiyor ve iddialı saç renklerine bakıyorsanız sizin için önerdiğimiz cesur renklerden ilham alabilir ve kendi tarzınızı yaratabilirsiniz….

Saç boyalarının sınırsız renk skalasında sizi en iyi yansıtan tonu kolaylıkla bulabileceğinize eminiz. Hatta birazcık yaratıcılıkla iki rengi birlikte kullanarak harika saçlara sahip olabilirsiniz.
9 1

Kafanızda asi bir kadın canlandırdığınızda sizin de aklınıza Joan Jett ve onun kömür karası saçları geliyor mu?

Simsiyah asi saçlar listemizin bir numarasında. Karanlık ve atılgan bu renk içinizdeki asi kadını dışarı çıkaracak!

Bu siyahın en koyu tonu sizi daha genç gösterecek ve yüz hatlarınızı ortaya çıkaracak.

Saçlarınızı koyu siyah boyarsanız, nude makyaj yapmanızı tavsiye ediyoruz. Gözlerinizi ve yüzünüzü sade tutun ve dudaklarınıza renk verin!
9 2

Eğer koyu siyahtan daha keskin ve cesur bir saç rengi arıyorsanız koyu kırmızı sizin için uygun olabilir. Özellikle de ten renginiz açıksa kırmızı tonları size çok yakışacak.

Bu rengi saçınıza uygularken dikkatli olmalısınız çünkü, zamanla ateş kırmızısı turuncu ve bakır tonlarına dönüşebilir. Bu durumda istemediğiniz bir saç rengiyle dolaşmamak için saçınıza gerekli bakımı yapmalısınız.

Kırmızı saçlarla yapacağınız makyajda asla kırmızı ruj kullanmamalısınız. Dudaklarınıza nude rujlarla renk veririken gözlerinize kalın siyah eyeliner çekin. Yanaklarınıza da hafif parıltılı, belli belirsiz bir allık sürün.
9 3

Katy Perry'nin saç rengi koyu mor, hem içinizdeki asi kadını hem de onun seksapelini ortaya koyuyor.

Bu renk yalnızca sizi değil, moralinizi de değiştirecek! Kendinize güvenmenizi ve daha kadınsı hissetmenizi sağlayan bu rengi mutlaka denemelisiniz.

Yalnız bu rengi deneyecekseniz sakınmanız gereken bir nokta var, o da saçlarınızı koyu mor isterken soğan kabuğu rengiyle karşılaşmamanız. Koyu mor ne kadar trend bir saç rengiyse soğan kabuğu da o kadar demode.

Koyu mor saçlarla koyu siyah gözler, koyu yeşil simli göz kalemleri makyajınızın yıldızı olacak.
9 4