İçinizi ısıtacak geceliklerle sıcacık bir kış!

Mendo’s Mağazaları’nda yerini alan ve kışa özel hazırlanan gecelikler, dünya modasındaki şıklığı bedenlere taşıyor.

İçinizi ısıtacak geceliklerle sıcacık bir kış!

Dünyaca ünlü markaları çatısı altında toplayan Mendo’s, Linclalor, Luna Di Seta, Calvin Klein, Emporio Armani, Guess, Gattina  gibi dünya markalarının yeni koleksiyon geceliklerini kadınların beğenisine sunuyor. Mendo’s Mağazaları’nda yerini alan ve kışa özel hazırlanan gecelikler, dünya modasındaki şıklığı bedenlere taşıyor.

Linclalor, Luna Di Seta, Calvin Klein, Emporio Armani, Guess, Gattina marka gecelikler, kadınların doğal güzelliğini, asi ve çekici havasıyla sarıyor. En özel tasarımları kadınların bedenlerine taşıyan yeni koleksiyon gecelikler, şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Feminen çizgilerle hayat bulan modellere, dantel ve satenin kusursuz şıklığı eşlik ederken, küçük ve renkli detaylar tasarımları hareketlendiriyor.

Modern ve Klasik Şıklık Bir Arada

Modern ve klasik şıklığın bir arada sunulduğu parçalar arasında, gül motifiyle ve leopar deseniyle dikkat çeken gecelikler yer alıyor. İnce askılı, göğüs dekoltesini saran mini gecelikler, göğüsten aşağı inen dantel modeliyle, size heyecan katacak. Koleksiyonda kadınlara seksilik katacak gecelik modellerinde kullanılan renkler arasında ise, fuşya, mavi, kahverengi gibi renkler yer alırken kırmızı ve siyahin asaletinden vazgeçilmiyor.

Geniş renk seçeneğine sahip spor geceliklerde ise gri, lacivert ve somon gibi daha soft renkleri bulmak mümkün. Rahatına düşkün kadınlar için özel olarak tasarlanan sade şekiller ve yumuşak kumaşların kullanıldığı spor gecelikler, kalitesiyle de size iyi uykular vaad ediyor.

Sezonun gözde renklerini ince detaylarla buluşturan, gece şıklığınızı tamamlayacak yeni koleksiyon gecelikler tam size göre. Ayrıcalığını hissetmek isteyen kadınların uğraması gereken yer ise en seçkin markaların bir arada bulunduğu Mendo’s Mağazaları.

www.mendos.com.tr
www.cicekicgiyim.com
MENDO'S MAĞAZALARI İstanbul: Akmerkez AVM, Bağdat Cadde, Nautilus AVM, İstinye Park, City's Nişantaşı, Mendos Mağazaları İzmir: Alsancak Cadde, Ankara: Kentpark AVM, Antalya: Rixos, Muğla: Bodrum Merkez, Türkbükü Cadde, Yalıkavak Marina
MENDO'S MIX MAĞAZALAR İstanbul: Ataköy AVM, Viaport AVM, Olivium AVM, İzmir: Çeşme Marina, Agora AVM, Antalya: She Mall, Samsun: Yeşilyurt AVM
 

Yorumlar