İclal Aydın'la annelik üzerine duygulu anlar!

Kahramanmaraş’ta yaşamdan keyif alanların buluşma noktası Piazza’nın Anneler Günü özel konuğu ünlü yazar, oyuncu ve sunucu İclal Aydın oldu. Maraş’ta olmaktan büyük mutluluk duyduğunu belirten Aydın, duygu dolu anlar yaşattı ve yaşadı.

İclal Aydın'la annelik üzerine duygulu anlar!

Yaşamlarını çocuklarına adayan annelerin en özel günü Anneler Günü’nü özel bir söyleşi etkinliğiyle taçlandıran Kahramanmaraş Piazza, ünlü yazar, oyuncu ve sunucu İclal Aydın’ı konuk etti.

Özellikle kadın ziyaretçilerin ilgiyle karşıladığı İclal Aydın; “Ne zaman eskiyor sevgiler anne? Ödenen acıların bedeli geçince mi? Yağmur yağıyor. Mutfak camındayım. Nasıl üşüdüğümü bilemezsin. Menekşelerim çiçek vermiyor artık anne…” dizeleriyle başlayan “Annem” şiiri ile izleyenlere seslendi.

Anneliği anlattı

Başarılarla dolu sanat yaşamının yanı sıra, sempatik tavırlarıyla da büyük bir hayran kitlesine sahip olan İclal Aydın, Kahramanmaraşlılara anneliği ve anne olmanın zorluklarını anlatırken, kendi yaşamından da kesitler sundu. Zeynep Lal adında bir kız çocuğu annesi olan İclal Aydın, çalışan annelerin, çocuklarını büyütürken yaşadıkları sıkıntılara da dikkat çekti. Çalışan annelerin, çocuklarının en özel anlarına tanıklık edemediklerini anlatan İclal Aydın; “İlk emeklemesine, ilk cümlelerine tanık olamamak gibi mesela. Çalışan anne olmanın en zor yanı bu olsa gerek” diye konuştu.

"Maraş'ın sıcaklığı, sevgisi beni çok mutlu ediyor"

Bugüne kadar gerek rol aldığı diziler, gerek sunduğu programlar ile dikkatleri üzerine çeken İclal Aydın, Kahramanmaraş'ın kendisi için ayrı bir öneminin olduğunu belirterek "Kahramanmaraş'a birkaç kez geldim. Halk çok sıcakkanlı. Karşımda gördüğüm bu sevgi ve sıcaklık bana inanılmaz bir gurur kaynağı oluyor. Geçen yıl da Dünya Kadınlar Günü etkinliği için bu kente davet edildim. Kahraman kentin kahraman yürekli insanlarına selam olsun" dedi.

Yorumlar