İdeal vücut için kontur uygulaması!

Vücut kontur uygulamalarıyla kadın ve erkekler istedikleri vücut ölçülerine kavuşarak daha fit ve güzel görünebiliyor. Vücudu şekillendiren, bölgesel fazlalıklardan kurtaran bu uygulama fazla kilolarından kurtulamamış kişilerin imdadına yetişiyor.

İdeal vücut için kontur uygulaması!

Güzelliği gölgeleyen en büyük kusurlardan biri olan fazla kilolardan çeşitli yöntemlerle kurtulma arayışına giriliyor.

Hangi kilo verme yönteminin daha etkili olduğu da henüz bilinmiyor. Bu yüzden kadınlar güzel ve fit görünmek uğruna sıkıntılı süreçler yaşatan cerrahi uygulamalara başvurabiliyor.

Bölgesel fazlalıklardan kurtulmanın en iyi yolunun kontur düzeltme işlemleri olduğunu belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alpaslan Topçu, “Vücut kontur uygulamalarında yeni bir vücut hattı çizip dışarıda kalan fazla yağlar yok ediliyor."

Lazer Liposaction ve Radyofrekans yardımlı cihazlarla yağları eriterek, bölgesel dolaşımı hızlandırarak yerleşmiş ve kalıcı hale gelmiş fazla yağların atılımı gerçekleştirilerek vücut şeklinde kontur düzeltme sağlayabiliyoruz” şeklinde konuştu.

Tek Seansta İncelerek Kalıcı İdeal Vücut Şekline Sahip Olabiliyorsunuz

Vücut kontur uygulamalarının tek seansta uygulanan işlemler olduğunu, vücuda verilen şeklin ise kalıcı hale geldiğini belirten Op. Dr. Alpaslan Topçu, “1 ayın sonunda vücut hatlarınız yüzde 70 oranında oturuyor. 2. ayda ise yüzde 80 oturmuş oluyor. İdeal vücut Şeklinin oturması ise 6 ayı bulabiliyor. Tek seansta uygulanan işlemde vücuda verilen şeklin zamanla oturarak kalıcı hale gelmesi ile daha fit, sıkı, ve orantılı hatlarınızın olmasını sağlıyoruz” dedi.

Op. Dr. Alpaslan Topçu, zahmetsiz ve kalıcı zayıflama yöntemi olan vücut kontur uygulamaları hakkında ise ayrıca şunları söyledi: “Kontur düzeltme ameliyatı 2 ayın sonunda kişiyi 8 cm inceltebiliyor bu da en az 2 beden incelme demek oluyor. Tabi bu incelme oranı kişiden kişiye göre değişiyor.

Önce İdeal Vücut Hatları Çiziliyor, Sonra İşlem Uygulanıyor

Vücut hatlarını yeniden çizmek için Lazer Liposaction kullanıyoruz diyen Dr. Alpaslan Topçu; boyundan ayak uçlarına, bacak içlerine kadar her noktada ideal ölçüler belirleniyor sonra açılan 2 mm deliklerden içeri verilen lazer ışınıyla yağlar eritilip atılıyor. Böylece herhangi bir çökme ya da şekil bozukluğu yaşamdan daha sıkı ve kusursuz bir cilt görünümü elde ediliyor”.

Yorumlar