İlişki yönetimi için 15 kural!

İlişkinizin uzun soluklu olması için bu önerileri aklınızda tutun!


Yaşadığımız dönemde ayrılıkların oranı git gide artıyor. Güzel başlayan ilişkiler bir süre sonra kişilerin birbirlerine tahammül edememesiyle sonlanıyor. Bu durumu yaratan en önemli faktör sanıyoruz ki, iletişim sorunu.

Farklı geçmişi olan iki kişinin bir arada hayat sürdürmesi elbette kolay değil ancak, Uzm.Hipnoterapist Gani Eser'in önerdiği bu 15 kuralı alışkanlık edip zihninize yerleştirirseniz, daha mutlu bir ilişki yaşama olasılığınız artacaktır.

İşte işinize yarayacak 15 altın kural...
17 1

1- Kendiniz gibi olun.

Başka birine benzemeye çalışmak sizi yorar. Partnerinizle birlikteyken arkadaşlarınızla ya da aile bireylerinizle karşılaştığınızda gerçek kişiliğiniz zaten ortaya çıkacaktır.

Boşuna başka birisiymiş gibi davranmayın. Kendinizi olduğu gibi kabul edin ve sevgilinizin sizi mevcut halinizle beğeneceğinden kuşku duymayın.
17 2

2- Onu olduğu gibi kabul edin.

Partnerinizi birileriyle kıyaslamayın. Her birey özeldir. Mükemmel sevgili diye bir kavram ancak romantik filmlerde olur.

Onu kusurlarıyla, güzellikleriyle bir bütün olarak görün. Sizi rahatsız eden yönleri varsa dile getirmekten çekinmeyin ve partnerinize de bu hakkı tanıyın.
17 3

3- Tahmin etmeyin; sorun

Kırgınlıkların nedenini tahmin etmeye çalışıp kendinizce anlamlar çıkarmaya çalışmayın. Ani ruh hali değişimlerinin, suskunlukların altında yatan neden sandığınız kadar karmaşık olmayabilir.

Uygun bir dille sorduğunuzda “yok bir şey,” yanıtı alsanız da nedenini öğrenmek konusunda ısrarcı olun.
17 4