İlişkini bozmadan kırgınlığını ifade etmenin 7 yolu

İlişkinizde kavgalar ve kırgınlıklar yaşamanız garip bir olay değil! Önemli olan sağlıklı bir şekilde sorunları çözebilmek...



Bazen sevgilinizin kırıldığınızı anlaması için uğraşır durursunuz. Bunun yerine kırgınlığı ifade etmenin yolları vardır.

Küçük şeyler için sürekli patlamaya hazır bir bomba gibi gezmeniz gerekmiyor. Sonuçta bu kavgalar gereksiz ve pişman edici oluyor.

Bıkmışlığınızı, öfkenizi ve kırgınlığınızı ifade etmenin en etkili yollarını sizler için yazıyoruz…
9 1

Kızgın olduğunuzda daha sonradan pişman olacağınız kelimeleri ağızdan çıkarmak çok kolaydır.

Eğer gerçekten ilişkine zarar vermek istemiyorsan biraz sakinleştikten sonra onunla konuşmayı deneyin. Böyle anlarda kavga etmek, küfürleşmek veya sert konuşmalar yapmak ilişkinizi zedeliyecektir.
9 2


O hatasının farkına varıp sizinle ılımlı bir özür konuşması yapmaya çalışırken asla onun sözlerini kesmeyin. Bırakın size söyleyeceği ne varsa söylesin, siz ondan sonra yorum yaparsınız.

Ona konuşma fırsatı vermezseniz aranızdaki sorun asla çözülmez. Öfkeli olsanız bile saygıyı elden bırakmamakta her zaman fayda var.
9 3


Bir erkek ya da kadın olsun fiziksel şiddet asla kabul edilemez birşeydir. Çok sinirli olsanız bile ona sakın vurmayın veya ona olan hıncınızı onun arabasını çizerek çıkarmayın.

Stresinizi azaltmak için bir spor salonunda boks derslerine başlayabilirsiniz...
9 4