İlişkinizde kimya uyumu olduğunun 7 işareti!

Yeni birinden hoşlandığınızda onunla aranızda kimyasal bir uyum olup olmadığını nasıl anlarsınız? İşte size yardımcı olacak 7 kanıt!


Hayatınıza yeni giren biriyle aranızda kimyasal bir çekim olup olmadığını ve birbirinize uygun olduğunuzu anlamak için bazı göstergelere ihtiyaç duyarsınız.

İlişkiniz karşılaştığınız zorluklara dayanabilmek için sevgilinizle aranızdaki kimyadan daha fazla şeye ihtiyaç duyabilir fakat başlangıçta bu partnerinizle sahip olduğunuz bu kimyevi uyum ilişkinizin güçlü durmasını sağlar.

Sevgilinizle aranızdaki kimya birbirinize ne kadar yakın hissettiğinizi yansıtır.

Eğer partnerinizle aranızda bir çekim olup olmadığınızdan emin değilseniz sizin için hazırladığımız bu listeye bir göz atıp ilişkinizi gözden geçirebilirsiniz!

İşte kimyasal uyumun 7 kanıtı!
8 1

Normalde biriyle sohbet ederken birden derin sessizliğe bürünmek panik olmanıza neden olabilir. O sırada karşımızdaki kişinin bizden sıkıldığını ya da o anda başka bir yerde olmak istediğini düşünürüz.

Biriyle birlikte huzurlu bir sessizliği paylaşmak ise oldukça önemlidir. Eğer onunla birlikte sessiz kaldığınız o huzurlu dakikaların tadını çıkarabiliyorsanız bu aranızda kimya olduğunun bir işaretidir.
8 2

Sevgilinizin gözlerinin içine baktığınızda, hissettiklerinizi onun da hissettiğini söyleyebilir misiniz?

Aranızda gerçek bir çekim varsa, uzun uzun bakışmak hiç de garip değil. Böyle dakikalarda aranızdaki iletişim o kadar kuvvetlidir ki sesli bir şekilde iletişim kurmanıza gerek kalmaz.
8 3

Arada bir insanların kolay anlayamayacağı şeyler söylediğinizde sizi hiçbir açıklama yapmanıza gerek kalmadan anlayan kişiyle aranızda kimyasal bir uyum olduğundan emin olabilirsiniz.

Ne düşündüğünüzü ve nasıl düşündüğünüzü herkesten daha iyi bilen sevgiliniz sizi fikirlerinizden ötürü asla yargılamayacak.
8 4