İlişkinizin bayatlamasını önleyen 7 öneri!

Uzun süreli birliktelikler bir noktadan sonra eski tadını vermiyorsa ilişkinizin son kullanma tarihini kontrol etmenizde fayda var! İşte bayatlamaya başlayan ilişkileri canlandırma rehberi!


Bir süredir aynı kişiyle birlikteyseniz bir yerden sonra ilişkiniz eski heyecanını kaybedebilir.

İlişkinizin ilk zamanlarında bulutların üzerinde yürüdüğünüzü hissederken şimdi ayağınızın altında takırdayan kaldırım taşlarını hissetmek canınızı mı sıkıyor?

Korkmayın! İliskinizin neredeyse bitme noktasina geldigini ve çok monoton bir hal aldıgını, artık sevgilinizin sizi eskisi kadar sevmediğini düşünüp kendinizi üzmek yerine harekete geçin!

Üzülüp, arkadaşlarınıza sızlanmak yerine sizin için derlediğimiz tavsiyelerine bir göz atın. Belki kıymetli ilişkinizi bayatlama tehlikesinden kurtarmanın bir yolu vardır.
9 1

İlişkinizin bayatlamasını önleyen en etkili şey itme ve çekme taktiği!

Adindan da anşıldığı gibi partnerinizi önce kendinize çekin. Ona yakin davranışlarınızla kalbini kazanın. Daha sonra biraz daha soğuk ve mesafeli davranın.

Bu taktiği uygularken attığınız her adımda dikkatli ve ölçülü olmalısınız çünkü soğukluğun dozunu kaçırırsanız istemediğiniz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz.

Sizin istediğiniz şey yalnızca sevgilinizden biraz daha fazla ilgi görmek. Hepsi bu!
9 2

Partneriniz sizden bir şey istediğinde ona elinizden gelen her şeyi vererek karşılık vermeyin.

Eğer partneriniz sizi daha fazla görmek, birlikte daha fazla vakit geçirmek istiyorsa yoğun programınız arasında onunla buluşmak için uğraştığınızı söyleyin.

Aslında ona daha çok şey verebilecekken daha azını vererek, sevgilinizin daha fazla istemesini sağlayın.
9 3

Bazen karşımızdaki kişi ilişkide insiyatif almamızı bekler. Romantik jestler ve hoş sürprizler yalnızca bizim için değil partnerimiz için de oldukça mutluluk vericidir.

Siz de sevgilinizi şaşırtacak ve mutlu edecek bir şeyler yapmayı deneyebilirsiniz. Bunun için gerekirse ilişkinizin dizginlerini elinize alın ve romantik bir hafta sonu planı yapın.
9 4