İlk randevuda buralara gi-dil-mez!

..



Onunla tanıştıktan sonra heyecanınız katlanarak arttı, değil mi? İlk randevu tarihi yaklaştıkça artık kalbiniz yerinden çıkacak gibi oluyor. Her şeyin kusursuz olmasını istediğiniz o günde beraber gitmek için seçtiğiniz yer, ilişkinizin tüm gidişatını etkileyebilir.

Mutlu ve uzun bir beraberlik için buralar yasak!
6 1


Birbirinizi tanımaya başlayacağınız bu ilk buluşmada sohbet etmeniz gerekiyor. Dolayısıyla da kalabalık ve gürültülü yerlerden uzak durmanız... Ortak müzik zevklerine sahip olmak çok eğlenceli olabilir, fakat bunu bir başka randevuda kutlamalısınız. Konserler yeni birileriyle tanışmak için uygun, fakat yeni tanıştığınız biriyle gitmek için yanlış yerlerdir.
6 2


Eski sevgilinizle gittiğiniz mekanlardan da uzak durun. Nereden, nasıl bir anıyı hatırlayacağınız hiç belli olmaz. Tüm ayrıntıların fazlasıyla önemli olduğu ilk buluşmada ansızın dalıp giden gözleriniz ona kendini kötü hissettirecektir.
6 3


Onun tanımadığı arkadaşlarınızın partilerine de gitmeyin. Kendisini rahatça ifade edemezse gerilecek ve yanınızda keyfi kaçacaktır.. Üstelik henüz sizi yeni tanıyorken, onu bir anda 'tanışma şoku'na sokmuş olursunuz. Sizin arkadaşlarınızla birden tanışmış olmak ona olayların hızlı 'ciddileşmesi' mesajını da verebilir.
6 4