İlkbaharda işinize yarayacak güzellik malzemeleri!

İlkbaharda her kadının makyaj çantasında bulunması gereken ve acil durumlar için pratik çözümler sunan 7 güzellik malzemesi!


Baharın gelmesiyle birlikte bütün kış şikayet ettiğimiz soğuklardan kurtulduk! Soğuktan çatlayan dudaklar, kuruyan ciltten ve çatlayan ellerle ilgili bir şikayetimiz kalmasa da yeni mevsime yeni şikayetler yavaş yavaş ekleniyor.

Şimdi havalar ısınmaya başlıyor ve artık solgun cildimiz, sıcak havalardaki terleme , bahar yağmurları ve nemle ilgili endişelenmemiz gereken şeyler var!

Sıcak havalarda elektriklenen saçlarınızla mücadeleye hazır mısınız? Tam kendinizi muhteşem hiseederken daha yarım saat önce makyaj yapmışken aynaya bakıp nasıl eridiğinizi görmeyi özlediniz mi?

Sizler için sıcak bahar günlerinde makyaj çantanızda mutlaka bulundurmanız gereken güzellik ürünlerini araştırdık!
İşte küçük bir listesi...
9 1

Kozmetik marketlerinde kolaylıkla bulabileceğiniz bu mendiller cildinizdeki yağlanmayı kontrol etmeniz ve kötü görünümü önlemeniz için çok önemli.

Sıcak hava ve nemden dolayı cildiniz normalde ürettiğinden daha fazla yağ üretip kötü bir görünüm sergileyebilir.

Bunu önlemek için yağ kontrolü sağlayan bu pratik mendilleri her zaman yanınızda taşımanızı öneriyoruz!
9 2

Uzun pantolonların, jeanlerin ve külotlu çorapların altına 4 ay profesyonellikle sakladığınız bembeyaz bacaklarınızı bronzlaştırın.

Baharın güzel günlerinde arkadaşlarınızla ya da sevgilinizle gideceğiniz küçük tatiller için hazırlıklı olun. Beyaz bacaklarınızla bikini ya da mini etek giymek istemezsiniz!

Bunun için bronzlaştırıcı ürünler mükemmel bir çözüm. Jel, sprey, köpük gibi çeşitlerinin olduğu gibi uygulaması pratik bronzlaştırıcı mendiller de mevcut.
9 3

Mini etek giydiniz ama bacaklarınız ölü gibi mi görünüyor? Sakın endişelenmeyin! Vücut makyajı için birçok ürünü rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Vücudunuza renk ve ışıltı veren nemlendirici kremler, vücut simleri ve ışıltılı losyonlar mini eteklerle ilk tercihiniz olmalı!
9 4